En iyi virüs temizleme??

Kodla Büyü

Türkiye58

Aktif Üye
arkadaşlar avastı nodu fprot u denedim ama memnun kaldığımı söyleyemem. kaspersky bazı exe leri siliyor bana bu konuda ne önerebilirsiniz hangi virüs programını kullanırsak bilgisayarlardaki güvenlik zaafı minumuma iner. Tşk ler.

kaspersky tabıkı makınan ıyı ıse norton yanlız lısanslı almanı tavsıye ederım lısanslı kaspersky harıka :++:

hocam lisanlı nod 32 + usb disc security ile bir sıkıntı kalmaz virus ve güvenlik konusunda

En iyi antivirus yoktur, az akıllı kullanıcı vardır bence :++:

Ama illa isim diyorsan. makineye göre değişmesine rağmen, Kaspersky, Norton 2009 (özellikle 2009 çünkü diğer editionlar norton değil zorton :) ) Avira, Nod32 kullanabilirsin hocam. usb disc security i de sakın unutma hocam.

hürmetler

kafkas' Alıntı:

Ama illa isim diyorsan. makineye göre değişmesine rağmen, Kaspersky, Norton 2009 (özellikle 2009 çünkü diğer editionlar norton değil zorton :) ) Avira, Nod32 kullanabilirsin hocam. usb disc security i de sakın unutma hocam.

hürmetler
BU KONUDA HOCAMA KATILIYOM..

ak3453' Alıntı:
kafkas' Alıntı:

hürmetler
BU KONUDA HOCAMA KATILIYOM..
+1

kafkas' Alıntı:

hürmetler
:+1:

hocam birde bildiğim kadarı ile kaspersky 2010 sürümünde diğer önceki sürümlere göre makineyi kasma olayı çok daha az...kasperskyda bunu dikkate alın derim.benim kendi görüşüm de kaspersky

USB disk security kesinlikle kurun hocam ve programın bağışıklık diye bir özelliği var. Flash bellekleri diğer makinelere takıncada virüs bulaşmasını bir nebze engelliyor.
Hangi virüs programı kurayım dersen AVİRA derim uzun zamandır kullanıyorum virüs bulaşmadı ve okuldaki öğretmenlerin usb lerini temizlemek için bilgisayara takıyorum. NOD32 antivirüsü kesinlikle tavsiye etmem, sonuçta herkesin beğenisi farklıdır. Benim beğenmeme sebebim bu programı bir süre kullanmıştım hiç uyarı vermemmesinden şüphelenip başka bir programla tarattım ve bilgisayarın virüs çöplüğüne döndüğünü gördüm. ikincisi ise NOD 32 çok popüler bir program çalıştığım okullarda ki bilgisayarlar ve öğretmen arkadaşların bilgisayarlarının çoğunda NOD32 yüklü neredeyse tamamımda kendi başıma gelen olayla karşılaştım.
AVİRA virüslü sistemleri temizlemekte biraz sorun yaşasada TEMİZ bir sisteme kurarsanız güvenebileceğiniz bir program.

kafkas' Alıntı:

hürmetler
:++:

Geri