En Uygun Kredi Tavsiyesi

Kodla Büyü

furkanhoca

Süper Üye
Süper Üye
Aslında bu zamana kadar banka kredisini tasvip etmiyordum ama başka çare kalmadığı için Düğün esnasındaki nakit harcamalarımda kullanmaz üzere 12 ay vadeli 10.000 tl kredi çekmek istiyorum. Daha önce takip etmediğim için ve kredi hesap kitap işlerinden anlamadığım için yardımlarınıza ihtiyacım var. Bu günlerde belirttiğim şartlarda çekebileceğim kredi hangi bankadadır?

Re: Ynt: En Uygun Kredi Tavsiyesi

Yuva kurarken Faize bulasma hocam Allah bu mubarek gunlerde insallah baska bir cikis yolu verir

Re: Ynt: En Uygun Kredi Tavsiyesi

muratti32' Alıntı:
Yuva kurarken Faize bulasma hocam Allah bu mubarek gunlerde insallah baska bir cikis yolu verir

valla hocam benim de içim huzursuz ama zor işte bu işler. ne yapacağız bilmiyorum

muratti32' Alıntı:

Hocam çok güzel demişsiniz de memlekette faiz ile is yapan yaptıran en büyük kurum devlet ise hiçbir işimizde hayır yok demektir.

nosTRa' Alıntı:
muratti32' Alıntı:

Hocam çok güzel demişsiniz de memlekette faiz ile is yapan yaptıran en büyük kurum devlet ise hiçbir işimizde hayır yok demektir.

zaten sıkıntı orada hocam. bu ülkeye en büyük hizmet bankacılık sektörünü gerçek manada hizaya getirmek ve insanları faiz belasından kurtarmak olacaktır.

12 aysa fazla ben haziranda çekseydim halk bankası 10 bin 10600 geri ödemesiydi

Geri