poyraz29 Site Gezgini Mesajlar 35 24 Ekim 2018 #1 Merhabalar sayın hocalarım "Engelden Kaçan Robot - Prex" kod ve sensör ayarları silinmiş tekrar programlamam için yardım edebilirmisiniz. Teşekkürler.
Merhabalar sayın hocalarım "Engelden Kaçan Robot - Prex" kod ve sensör ayarları silinmiş tekrar programlamam için yardım edebilirmisiniz. Teşekkürler.
I itikat Üye Mesajlar 14 25 Ekim 2018 #2 tekrar kodlamak mı istiyorsunuz hocam? robotu bilmiyorum ama engelden kaçan öğrencilere yaptırıyorz...
tekrar kodlamak mı istiyorsunuz hocam? robotu bilmiyorum ama engelden kaçan öğrencilere yaptırıyorz...
poyraz29 Site Gezgini Mesajlar 35 26 Ekim 2018 #3 itikat' Alıntı: tekrar kodlamak mı istiyorsunuz hocam? robotu bilmiyorum ama engelden kaçan öğrencilere yaptırıyorz... Genişletmek için tıkla ... Hocam ilgilendiğiniz için çok teşekkürler hallettim. Konu kapanabilir.
itikat' Alıntı: tekrar kodlamak mı istiyorsunuz hocam? robotu bilmiyorum ama engelden kaçan öğrencilere yaptırıyorz... Genişletmek için tıkla ... Hocam ilgilendiğiniz için çok teşekkürler hallettim. Konu kapanabilir.