Epic pen sorunu

Kodla Büyü

musto44

Üye
Merhaba arkadaşlar. İlk imaj attığımda epic pen sorunsuz çalışıyor. Fakat bir kaç gün sonra öğretmen arkadaşlar geliyor ve çalışmadığından bahsediyor. Tıklıyorum tıklıyorum açılmıyor. Yeniden yüklesem de fayda etmiyor. Yeni versiyonunda da aynı şey oldu. Windows un kendi virüs programından başka programda kullanmıyorum. Sorun nedir acaba. Teşekkür ederim.

Konu açılmış bende buraya yazayım, bizim Etkileşimli tahtaların birinde epic pen açılıyor fakat ekrana gelmiyor. Yönetici olarak aç derseniz açılıyor. çözümü bilen arkadaş varsa bildirebilir mi?
not: Herhangi bir antivirüs programı yok ve Windows 10 yüklü

felaket' Alıntı:
Konu açılmış bende buraya yazayım, bizim Etkileşimli tahtaların birinde epic pen açılıyor fakat ekrana gelmiyor. Yönetici olarak aç derseniz açılıyor. çözümü bilen arkadaş varsa bildirebilir mi?
not: Herhangi bir antivirüs programı yok ve Windows 10 yüklü
Muhtemelen Netframeworktan dolayı yapıyordur sağ tıkla özelliklerden bu uygulamayı her zaman yönetici olarak çalıştır dersen sıkıntı kalmaz.

epic pen son windows güncellemesinden sonra çalışmıyor yönetici olarak da açılmadı.çözümünü bilen var mı acaba

volkantb' Alıntı:
epic pen son windows güncellemesinden sonra çalışmıyor yönetici olarak da açılmadı.çözümünü bilen var mı acaba
Netframework yeniden kur sonra tekrar epic peni kur muhtemelen çalışacaktır.

Arkadaşlar bende de aynı sorun oldu, araştırdım epicpen programı wpf ile yazılmış küçük bir uygulamaymış. Forumda kalem uygulaması yapan arkadaş var. Wpfye hakim arkadaşlar bize bir iyilik yapın da kurtarın bizi şu epicpenden :)

Çizim için kullanılan bir wpf projesinin kodlarını buldum. epicpen de buna benzer basit bir proje galiba. aşağıdaki linkten projeye ulaşabilirsiniz arkadaşlar. İnşallah ilgilenen arkadaşlara yararı olur.

Ekli dosyalar

Epicpenin adı çıkmış. Ben Crealesson kullanıyorum.
Akıllı tahtada çok kullanışlı mı bilmiyorum. ama Windows ortamında Crealesson kullanabilirsiniz. bedava sürümü var. Türkçe arayüz.
Karatahta hissi veriyor. klavye fare kısayollarını gösteriyor. ders anlatırken camtasia gibi ekran kaydı yapabiliyorsunuz ekstra bir yazılıma ihtiyacı olmadan.
bir müddet deneyip kullanmayı öğrenirseniz bayılacaksınız.
CreaLesson Freemium
bir dakikalık tanıtım videosu
04-28-2023(09.23.45).png

Geri