eposta sorunu

Kodla Büyü

garfield

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar ftp şifresni unuttuğum için şifremi unuttum dedim.okulun eposta adresine yeni şifre gönderdi. yanlız okulun e postasına giremiyorum.2gündür uğraşıyorum yanlış şifre ve kullanıcı adı diyor...ne yapmam lazım...siteye başlayamadım oyüzden

hocam sanırım bağlı olduğunuz il meb mebbis bölmnü arıyorsunuz..

garfield' Alıntı:
arkadaşlar ftp şifresni unuttuğum için şifremi unuttum dedim.okulun eposta adresine yeni şifre gönderdi. yanlız okulun e postasına giremiyorum.2gündür uğraşıyorum yanlış şifre ve kullanıcı adı diyor...ne yapmam lazım...siteye başlayamadım oyüzden

şifre ve adresler il yada ilçe yetkililerinde vardır hocam ordan ulaşabilirsiniz.

admin@meb.k12.tr adresine mail atıp yeni şifre isteyeceksin. 1 hafta 10 gün içinde bağlı olduğununuz milli eğitim müdürlüğüne şifreyi yolluyorlar. Mail inize cevap geldiğin de milli eğitime gidip alırsınız şifreyi..

peki arkadaşlar benim okulun ortaokul kısmı için yeni alan adı oluşturuyorum eposta diye bir kısım var oaraya hangi eposta adresini yazıyoruz.

arkadaşlar yeni men alan oluşturuken hata veriyor.mebbis sunucularındaki problem nedeniyle giriş yapılamamıştır diyor ne yapmam lazım

teşekür ederim habib hocam.ilçeyi arayıp şifrelerde problem olduğunu söyledim.mebbis yetkiliside bakanlığa mail attığını yeni şifre gelince haber vereceğini söyledi.bakalım bekliyoruz.şimdi yeni şifreler gelince öncelikle meb mail den gelen şifreleri kontrol için girmem mi gerek ilk olarak

BBNET
Geri