EPSON EB-X7 XGA 1024x768 (2200 Ansilümen) LCD Projeksiyon Ci

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan guilty23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

guilty23

Site Gezgini
merhaba arkadaşlar nette okuduğum yazıya göre meb epsonla bu makine konusunda anlaşmış. okulunda bu makineyi kullanan var mı? projeksiyon cihazından anlayan arkadaşlar bu makine ile fon screen perde almayı düşünüyorum önerir misiniz teşekürler.
bu arada yöneticilerden ricam konunun taşınması yanlış yere açmışım başlığı sorry.

Ürün Özellikleri :
Görüntü Teknolojisi ? LCD
Öncelikli Kullanım Alanı ? Ev-Home Cinema
Işık Gücü ? 2000-3500 Ansilümen arası
Kontrast ? 1000:1 - 3000:1 arası
Görüntü Tipi ? 16:9 - 4:3 dönüşebilir
Fan Sesi 34 db
Keystone ? Var
Manuel zoom & focus ? Var
Çözünürlük-pixel XGA(1024 X 768)
Ampul Ömrü ? 3000-6000 saat arası
Cihaz Ağırlığı 1.1 - 2.5 kg arası (hafif)
KONTRAST 2000:1
AMPÜL ÖMRÜ 4000 saat
Hd Özellikli / Uyumlu Boş
Diğer
Garanti Süresi (Ay) 24

okul vb ortamlarda DLP kullanmak daha uygun olmaz mı? Bir de eğer meb epsonla anlaştı ise beklemek lazım. Bu cihazı kullanan okulları bulmak oldukça zor olabilir. Örneğin benim haberim yok. Anlaşma konusunda. UBAK kapsamındaki lab'da BenQ kuruldu DLP özellikli hemen hemen aynı özlliklerde, ben çok memnunum

bu makineyi kullanıyoruz çeşitli sınıflarda. Oldukça kaliteli bir görüntüsü var diyebilirim. hatta konferans salonumuza da bundan taktırıldı kaymakamlık tarafından, görsel materyaller oldukça güzel görünüyor. Bazen film bile izleniyor. ama uzun vadede sorun çıkarırlar mı orasını bilemem.

ben hem okula hemde evime sinema için kullanmayı düşünüyorum bu özelliklerle kapışacak ve bunun kadar uygun bir makine biliyormusun birde perde arkası ve kenarları siyah perde lazım çalıştıgm bütün okularda böle bir perdeye denk gelmedim

Geri