Erdoğan'dan maaş zammı talimatı (3 Ay Gecikmeli)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *cem62*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

*cem62*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Erdoğan'dan maaş zammı talimatı
Başbakan Erdoğan, maaş zamlarının bir an önce belirlenmesi talimatı verdi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca memurun beklediği Toplu Sözleşme Yasası'nın hızlandırılması için talimat verdi.
http://www.memurlar.net/haber/219051/

3 ay önce vermesi gereken talimatı şimdi vermiş ....birçok insanın buna bakıp.. ERDOĞAN sevgisi artacak..sanki başkası engelledi maaş zammı verilmesini ERDOĞAN devreye girmiş sorunu çözmüş..

danısıklı dövüş hocam şov yapıyolar başbakan bilmiyor mu 3 aydır memura zam verilmediğini niye 3 ay bekledi madem talimat vercektide

aaa hocam laf etmeyin Allah aşkına. Bu ülkede herşey güllük gülistanlık. hele başbakanımıza kesinlikle dil uzatmayın.

demek ki başbakan olmasa zam alamayacağız. merhaba ben düz mantık düşünen Türk insanı.

Sağolsun Başbakanım, Allah başımızdan eksik etmesin, zamcığımızı da aldık mı, şükürler olsun daha ne isteyelim.

Başbakan yine kahraman olacak, başkanlığa hazırlık. 3 aydır neredeydi..

diyelim ki Mart ayına yetişti oranda %3 oldu;
1500 tl maaş alan birisi aylık 45 tl x 3 = 135 tl Mart ayında fazla alması gerekiyor,
şimdi birisi tv ye çıkar öğretmenlerimize bu ay 150 tl fazla para verdik iyileştirdik diye yaygara koparır sonra birisi beni arar oooo iyisiniz 2 maaş 300 tl zam, iyisin hadi bak ne güzel verdi der, sonra ben anlatmaya çalışırım ocakda almamız gereken zam vardı ya hehhh bu zamana kadar süründük anca aldık diye ama kimi inandırıcan...

Yine milletin diline düşücez görün zam verdik değil maaşları iyileştirdik olacak, hele ki 2 ay daha zammı alamazsak varya ev sahibi kiraya zam için gelir zam yapıldığını duyunca hemde sonraki ay..

patari' Alıntı:
diyelim ki Mart ayına yetişti oranda %3 oldu;
1500 tl maaş alan birisi aylık 45 tl x 3 = 135 tl Mart ayında fazla alması gerekiyor,
şimdi birisi tv ye çıkar öğretmenlerimize bu ay 150 tl fazla para verdik iyileştirdik diye yaygara koparır sonra birisi beni arar oooo iyisiniz 2 maaş 300 tl zam, iyisin hadi bak ne güzel verdi der, sonra ben anlatmaya çalışırım ocakda almamız gereken zam vardı ya hehhh bu zamana kadar süründük anca aldık diye ama kimi inandırıcan...

Yine milletin diline düşücez görün zam verdik değil maaşları iyileştirdik olacak, hele ki 2 ay daha zammı alamazsak varya ev sahibi kiraya zam için gelir zam yapıldığını duyunca hemde sonraki ay..

Aynen hocam iyileştirme yapıldı diye duyururlar artık... Yada sene sonunu bekleyip 1 aylık ikramiye verdik falanmı diyecekler ne yapacaklar? :)

amip33' Alıntı:
Başbakan yine kahraman olacak, başkanlığa hazırlık. 3 aydır neredeydi..

Sanki olup bitenden haberi yokta biran da ortaya çıkıp herşeyi çözüveriyormuş gibi yapıp kahraman oluyor...
Malesef bir çok insanda buna kanıyor. İçimizde bile Ömer Dinçer'in yaptıklarından Başbakanın haberi yok, olsa herşeyi halleder diye düşünen zavallılar bile var...

*cem62*' Alıntı:
Erdoğan'dan maaş zammı talimatı
Başbakan Erdoğan, maaş zamlarının bir an önce belirlenmesi talimatı verdi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca memurun beklediği Toplu Sözleşme Yasası'nın hızlandırılması için talimat verdi.
http://www.memurlar.net/haber/219051/

sanki memura zam yapmayan bakanlar fransız bakanı bu ne lahana turşusu. komediye bakın hele
başbakan van minut dedi bakanlarına ve memur katliamına son verildi. der gibi oluşturulmuş.)

ne halde getirdiler milleti ya. başbakan sorunumuzu görmüş diye sevinir olundu artık. şimdiye kadar yapması gerekeni yapmadığını bile göremiyoruz. yazık...

esas dugun basliyor.
al 45tl zam.sonra gir vergi dilimine.alacagin 2 ay zam.sonraki zam kac sene sonra.evetcilere saygilar ne guzel bir toplu sozlesme

ek ödeme verilmediği takdirde bu zammın hiçbir değeri yok

bir de haziran ayında verirler 2 zammı birleştirip % 6-8 zam yaptık derler bir defada

her yaptıklarını çok güzel satıyorlar

bu zam muhabbetine bazı ateşli akpliler bile yelkenleri indirmiş durumda, her şeyde bir hayır vardır

Zamsız hayat herkese başka sorar geçmiş hesaplarını :) Nerde o yetmez ama evetçiler bakın geçmiş hesaplarını soracağım :P

Demekki adamlar talimat bekliyormuş. Bu adamlar düğmeli anladığım kadarıyla..Nerde bunun düğmesi başbakan yorulmasın abi biz gidip basalım...Biz formatörüz biz basarız.

Talimat gelmese farklar verilmeyecek miydi yani? Koskoca devlet Aralık ayında tüm düzenlemeleri ayarlayıp ocakta veremedi ya şu farkları,Tepedekilerin ne iş yaptığını iyice merak eder oldum.Yoksa onlarda Bankamatik memurları gibi her gün odalarında oturup solitare flan mı oynuyolar :-1:

Geri