Ergen sağlığı semineri! için okulu aramışlar??

Kodla Büyü

M@honi

Aktif Üye
Arkadaşlar ergen sağlığı için formatör okulu arayıp müdür yardımcımıza öğretmenlerinize duyuru yapın seminere başvuru yapsınlar şu şu tarihte diye katılım zorunludur demiş. Bende yazılı bişey olmadan nasıl zorunluluk olur dedim, olur falan dediler. Neyse başvuru yapıcaktım, müdür yardımcımız sen formatörsün resmi olarak 8-5 burdasın; adam görev aksatmadan sabahçı öğretmenler başvuracak söyledi dedi. Bana sen müdür yardımcısısı statüsünde sayılrsın bende başvurmayacam sende vurma dedi. Bende vurmadım.

Ama bazı okullarda formatör arkadaşlar katılmış, Sizce bir sorun yaşarmıyım? Siz katıldınız mı seminere???

Katılacaksın...
Eninde sonunda katılacaksın. Bende 2 yıl önce bir seminere başvuramamıştım. 6 ayda bir kurs için uyarı geliyor... Seminere katılamayanlar için tekrar açtık katılısınlar diye emir geliyor?
Dediğin gibi mecbur olduğun şeye niçin başvuru yapacaksın? Resen yapsınlar.. değil mi?
Baştan katıl.

ergen sağlığı.. formatörle ne alakası var ben bağlantı kuramadım ama ...bizim okula gecen hafta Meb a bağlı birileri geldi anlattı çocuklara gitti...

bu olay ordu'da da var iş o kadar saçma ki hem katılım zorunlu hemde başvuru yapmamız isteniyor tabi başvuruyla olduğu için ücretten yırtıyorlar tam bi şark kurnazlığı yani ben formatör değilim ama başvurmayacam merak ediyorum bakim ne yapacaklar :)

Geri