Ergenekon'dan Çıkışımızın 4649 uncu Yılı / Nevruz Kutlaması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AMen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

AMen

Aktif Üye
Saygıdeğer Dostumuz,

Sizi, İstanbul Valiliği'nin koordinesiyle, Saka Eli Yakutistan'dan Balkanlara kadar bütün Türklerin ortak bayramı ERGENEKON'DAN ÇIKIŞIMIZIN 4649. YILI / Yeni Gün / Ulusun Ulu Günü / Nevruz Bayramımızı kutlamaya davet ediyoruz.
Saygı ve sevgilerimizle.

TÜRK DÜNYASI ARAŞTIRMALARI VAKFI
Yer: Topkapı Meydanı Kültür Merkezi
Tarih: 21 Mart 2012 Çarşamba
Saat: 11.00
E-posta: tdav@turan.org - egitim@turan.org
Tel: 0212 511 10 06
Ayrıntılı bilgi http://www.turan.org.tr/?part=ana&gorev=oku&id=5742

afis.jpg

Davetiye.jpg

bayrama bak kutlayanlara bak..... herşey gibi bunu da sahiplendiler... helal olsun.. :verymad:

Arkadaşlar siyasi tartışmaya dönüştürmeyelim. Kutlamaya katılacak varsa birlikte gidebiliriz.

bbozkurt' Alıntı:
bayrama bak kutlayanlara bak..... herşey gibi bunu da sahiplendiler... helal olsun.. :verymad:

hocam onlar kutlamıyor ki..
ortalığı karıştırıyor orayı burayı yakıyor..

Katılalım da arkadaşlar bazı itler hasetinden çatlasın,asalet görsünler :tr: :+1:

Orta asyada ergenekon destanının yaşandığı şehre gitmiştim ve orada doyasıya kımız içtim. Gerçekten destandaki gibi o şehrin tek bir giriş çıkış noktası var. Etrafı sarp dağlarla çevrili ve hemen ötesi Çin. Şehri adı: Narın.

halk' Alıntı:
Orta asyada ergenekon destanının yaşandığı şehre gitmiştim ve orada doyasıya kımız içtim. Gerçekten destandaki gibi o şehrin tek bir giriş çıkış noktası var. Etrafı sarp dağlarla çevrili ve hemen ötesi Çin. Şehri adı: Narın.
:alkis: :alkis:

Geri