Erişim Engellendi!

Kodla Büyü

cmtzl

Üye
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, geçenlerde tahtalardaki şifreleri kaldırmıştım bugün bir tahtada tekrar şifre sordu malum şifreleri girdiğimde şifrenin süresi doldu uyarısı verdi ardından yeni şifre verme sayfası açıldı, yeni şifre veriyorum bu seferde erişim engellendi diyor sorun ne olabilir fikri olan varsa söylerse sevinirim.

faz 2 mi hocam ben de kaldırdığımda başıma gelmişti.

Kaldırdığınız tiklerden birisi sıkıntı çıkarıyor tam hatırlamıyorum ama

faz2 de bulunan diğer kullanıcılardan birini açarak normal ayarlara geri dönün daha sonra tekrar kaldırın
netpwliz gibi bir şeyle.

SeA_' Alıntı:
faz 2 mi hocam ben de kaldırdığımda başıma gelmişti.

Kaldırdığınız tiklerden birisi sıkıntı çıkarıyor tam hatırlamıyorum ama

faz2 de bulunan diğer kullanıcılardan birini açarak normal ayarlara geri dönün daha sonra tekrar kaldırın
netpwliz gibi bir şeyle.

Şuan hiçbir kullanıcıyı açamıyorum hocam sıkıntı o :( zaten şifreyi de netplwiz ile kaldırmıştım :(

Şifre doğruysa parolanızın süresi dolmuş diye uyarı verir. Kısıtlı kullanıcı parolayı değiştiremez. Muhtemelen yöneticinin de parola süresi dolmuştur. Yöneticiye yeni bir parola belirleyip kısıtlı kullanıcıya da boş parola belirleyin. Daha sonra denetim masasından yönetimsel araçlardan parola geçerlilik süresi 42 yazan yeri 0 yaparak parola süresini sınırsız yapın

Geri