ERKEK İSMİ

Kodla Büyü

karakurt74

Site Gezgini
arkadaşlar bir erkek çocuğum oldu..ÇOKTANDIR ÖMER ADINI VERMEK İSTİYORDUM.FAKAT EŞİM İLLA İKİ İSİM OLSUN DİYOR..ÖMER İSMİ BAŞTA OLACAK ŞEKİLDE İKİNCİ İSİM NE VERSEK ACABA..12 GÜNDÜR İSİM BULAMADIK.YARDIMLARINIZI İSTİYORUM..İYİ GÜNLER..

Siz Ömer deyince tamamlama olarak aklıma Mirza geldi. ne anlama geldiğini inanın bilmiyorum Sadece aklıma geldi.

Hocam allah analı babalı büyütsün.. bu isim konusu gerçekten sıkıntılı.. eşler arasında ikilem yaratıyor malasef.. Ömer ismine Faruk bence güzel.. ÖMER FARUK

hocam evvela analı babalı büyütsün ve de vatana millete hayırlı bir evlat olsun diyeyim ve şunu belirteyim eğer soyisminiz uzunsa hiç bulaşmayın 2 isme benim ad soyad ve aralarda boşluklarla beraber 24 karakter optik okuyucuyu doldurana kadar canım çıkıyordu eğer dediğim gibi uzunsa bence eşinizi ikna edin "bizim oğlan ileride zorlanır" gibilerinden. ömer ismine uygun bence dinçer olabilir "ömer dinçer" tabiki de şaka 2 isimli ömerlerden genelde faruk kullanılmakta bence de ömer faruk uygundur.

Can olabilir hocam bir zamanların trendini yaşatma adına :) Şaka şaka. Öncelikle allah bağışlasın hocam. Ömer Mirza demiş bir arkadaş. Söylenişi güzel bence de.

Allah Analı babalı mutlu sağlıklı ömür nasip etsin inşallah

İsim tavsiyesi:Ömer Faruk

ÖMER ASAF

ÖMER:irlik, canlılık yaşam gücü anlamına gelmektedir.
ASAF:1. Vezir. 2. Erdem, ileri görüşlülük, yönetimde başarı. Hz. Süleyman'ın ünlü veziri. Süleyman (a.s.)'ın en çok güvendiği kişiydi. Neml suresinde anlatılanlar Asaf üzerine yorumlandı. Daha sonra padişahın vezirlerine Asaf unvanı verildi.

Öncelikle Allah analı babalı büyütsün hocam. Vatana, millete hayırlı bir evlat olsun inşallah. Ömer ismi gerçekten çok güzel; bir heybet, bir ağırlık çağrıştırır bana hep. Naçizane tavsiyem size, bence Ömer Faruk demeyin bu bebeğe. Tanıdığım tüm "Ömer Faruk"lar ele avuca sığmayan insanlar :) Sadece Ömer olsun kafi...

Allah analı babalı büyütsün hocam. Ben oğlum olursa TUĞRA koymayı düşünüyordum, ÖMER TUĞRA kulağa hoş geldi gibi sanki

daha doğmamış olan oğlumun adı hazır KAYRA
sadece doğması ve nüfüs cüzdanını alması kaldı :lol:
ÖMER KAYRA da güzel olurmuş hani :)

10 gün önce oğlumuz dünyaya geldi.
Adını "Toprakhan" koyduk.

Sorunuza gelince "Ömer Toprak" olur mu bir düşünün isterseniz.

toprak60' Alıntı:
10 gün önce oğlumuz dünyaya geldi.
Adını "Toprakhan" koyduk.

Sorunuza gelince "Ömer Toprak" olur mu bir düşünün isterseniz.

Allah uzun ömürler versin oğlunuza..toprakhan güzel ama söylemesi zor bir isim olmuş sanki:)

Geri