Erzincan Fatih Projesinde Mafya Gibi Çalışıyor ! DESTEK !!!

Kodla Büyü

delikadir24

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar ben erzincanda görev yapıyorum, BT Rehber öğretmeni olarak görevlendirildik. Geçen yıl Fatih projesi teknoloji kullanımı kursu için RESEN kursa gönderildim. Şimdide zorunlu kurs açtırıyorlar, Bunun yanında tehdit ediyorlar ya kursu açarsın ders ücret almadan yada BT Rehberliği görevi bile vermeyiz size diye. ERZİNCAN MAFYA GİBİ YÖNETİLMEYE ÇALIŞILIYOR. Tehdit alıyoruz resmen bulabildiğim heryere yazıyorum eğiteke-bakanlığa-tek.gen.müd.-Başbakanlığa-Valiliklere..vs., adamlar(Ki adam sayılmazlar) kendilerini bakan felan sanıyor. Yakında dava açacam zatende ! Bu durumda olan başka arkadaşlarda varmıdır ? Lütfen yazsınlar. Ayrıca davada resmi olarak kullanabileceğimiz ne gibi evraklar vardır ? bilgisayarbilişim den destek bekliyoruz !

hocam görevi istemezsin. mahkemeye verirsin. lakin mahkeme de büyük ihtimal seni haksız bulur. çünkü devletin işi daha önemli(!) der.

anlayacağın adalet arama. rapor al, kursa gitme. en fazla yapabileceğin bu.

mesela beni de, okulumda 21 saat dersim ve formatörlüğüm olmasına rağmen, sebep gösterilmeksizin formatörlüğümü iptal edip kız meslek lisesinde görevlendirdiler. hem de tüm derslerimle. ve benim yerime de başka okuldan öğretmen görevlendirdiler. yahu diyorum 21 saat dersim var. git mahkemeye ver diyorlar.

öyle işte. malesef...

sayın hocam ek ders ücretinide alırsın kurs ücretinide bu bizim görevimiz değil btr görev esaslarını gösterin onlar eğitici görev esasları ile karıştırıyorlar eögrenim sitesinde var resmi yazılar ondan sonra ödemezlerse dilekçe verirsin hiç olmadı 147 yi ara durumu bildir bakanlık onları arayacaktır zaten bende onun benzeri durumla karşılaştım görev esaslarını gösterdim eğitici formatör ve btr görevler arasında yok olarak ek ders yönetmeliğinin 16. maddesinde ek ders ödenir yazıyor zaten valilik olurunda da ek ders taakuku yaplır yazması gerek ödemezlerse il memi şikayet et korkma senin başın ağrımaz onların başı ağrıyacaktır geriye dönükte alırsın paranı

Cevaplarınız için Çok sağolun arkadaşlar ama işte ücret ödenip ödenmeyeceğine dair resmi bir yazı bulmak lazım. Savunulan tek şey şu aynı anda iki görevlendirme olmaz yani 2 görevlendirmenin ücreti aynı anda ödenmez sadece biri ödenir. Buna istinaden ödemiyorlar. Ama şu 147 yi arayayım bir sonuç alabilecezmi !

Geri