Erzincanda Görev Yapan Hocalarım...

Kodla Büyü

bote_erz

Süper Üye
Süper Üye
Erzincana il dışı atama ile gelecem...Sizden ricam biz bilişimcilerin çalışma şartları görevlendirmeleri...Görevlendirmeler zamanında mı oluyor yoksa sarkıyormu.Sorun çıkıyormu görevlendirmelerde vs. vs.

Şimdiden teşekkürler.

Gel hocam gel hoşgeldin. Bir sarkma yok geçen yıl gördüğüm kadarıyla. Sanırım kavakyoluna tayin oldun?

murataxu' Alıntı:
Gel hocam gel hoşgeldin. Bir sarkma yok geçen yıl gördüğüm kadarıyla. Sanırım kavakyoluna tayin oldun?

evet hocam kavakyolu nerden biliyorsunuz :D malum krediler falan var ek ders olmazsa sıkıntı yaşarız baya o yüzden genel olarak bir anlatırmısınız bilişim öğretmeninn durumunu sizden rica etsem...

Tercih ettiğim okullar arasındaydı ordan biliyorum. Bende senle aynı durumda sayılırım meslek lisesinden ortaokula geçince ek ders dışında başka ne sıkıntılar olacaksa yaşarsak göreceğiz. Ortaokulda bulunan bilişimcinin durumu her ilde nasılsa burda da öyledir. Rehber öğretmenlik yada eski adıyla formatörlükle ilgili erzincanda vakti gelince tercihini yaparsın. Yaşabileceğin en büyük sıkıntı ikamet edebileceğin evlerin kiralarının oldukça yüksek oluşu. Bunun dışında umarım başka bir sorun yaşamazsın.

anladım hocam benim merak ettiğim konular biri şuyduda siz meslek lisesinde imişsiniz...btr görevlendirmesi okullar açılmadan mı yapılıyor btr görevlendirmem olsa da iki okula birden mi veriyorlar... maaş karşılığını doldurmak için...ev kiraları malum 400-800 arası...siz hangi okuldasınız hocam...

Btr görevlendirmeleri okullar açıldıktan sonra gerçekleşir. Bildiğim kadarıyla 6 saat derse girdikten sonra eğer görevlendirilirseniz maaş karşılığını doldurmak için başka bir okula veremezler sizi. Ama bu durumu net öğrenmek lazım. Ben imam hatip ortaokuluna atandım hocam.

Geri