Erzurum BTR ?

Kodla Büyü
geçen sene 2. dönem erzurum.meb.gov.tr den de açıklanmadı. okullara yazı gönderdik dediler bize yazı falan gelmedi bende il sorumlusunu aradım da son anda öğrendim . gene böyle olmasın da haberi olan arkadaşlar bizi uyarabilir mi??

arkadaşlar dönem sonunda karne günü pasinlere bir yazı gelmişti. ben doldurup göndermiştim. Hem eğitmenlik hem btr görevi için. Acaba sizler mi görmediniz veya bende bir yanlışlık var. Tam karne günü yola çıkmadan gelmişti.

madman31' Alıntı:
geçen sene 2. dönem erzurum.meb.gov.tr den de açıklanmadı. okullara yazı gönderdik dediler bize yazı falan gelmedi bende il sorumlusunu aradım da son anda öğrendim . gene böyle olmasın da haberi olan arkadaşlar bizi uyarabilir mi??
Hocam 2012-2013 E.Ö yılının 2.döneminde siteden duyuru yapılmıştı ben gene ordan görmüştüm.

bakanlık resmi yazısını milli eğitimlere göndermiş ağustos 28'inde iller şu aralar alması lazım başvuruları göndereli 4 gün olmuş bu hafta içi alırlar herhalde almaları lazımda.
diğer illere gelmiyor mu bu yazı geliyor keyfiyetten başka birşey değil bunların bu yazının başvurularını almaması.
işini bilmeyen ne kadar insan varsa erzurum mem içinde. haziran ayında bunu kendi gözlerimle gördümmm

trabzon btr : http://trabzon.meb.gov.tr/meb_iys_dosya ... gorevi.pdf

Kanımca 9-10 Eylül'de yapılacak öğretmen atamalarından önce Erzurum'da görevlendirmeler yapılmaz arkadaşlar.

kgunduz' Alıntı:
bakanlık resmi yazısını milli eğitimlere göndermiş ağustos 28'inde iller şu aralar alması lazım başvuruları göndereli 4 gün olmuş bu hafta içi alırlar herhalde almaları lazımda.
diğer illere gelmiyor mu bu yazı geliyor keyfiyetten başka birşey değil bunların bu yazının başvurularını almaması.
işini bilmeyen ne kadar insan varsa erzurum mem içinde. haziran ayında bunu kendi gözlerimle gördümmm

O yazının tarihine bakmadın herhalde Kemal Hocam. (2012)

Erzurum için yazı ilçe e-postalarında.

Ekli dosyalar

• btr.zip
    btr.zip
    4.1 MB · Görüntüleme: 59
yolcu9' Alıntı:
kgunduz' Alıntı:

O yazının tarihine bakmadın herhalde Kemal Hocam. (2012)

Erzurum için yazı ilçe e-postalarında.

sayın hocam adamlar yeni bir yazı beklemeksizin genelgeye göre tekrarını yapıyorlar adamlar o yazıya dayanarak tekrar başvuru alıyorlar. 2012 olabilir oraya dikkat etmemişim ama adamlar o yazıyı Yayın tarihi: 13.08.2013 - Son Güncelleme:13.08.2013 bu tarihte kullanarak başvuru alıyorlar.

son başvuru tarihi itibari ile erken bile alıyorlar bence. görevde olanlar kendi açısından gecikti diyebiliyor ama göreve yeni başlayacak öğretmenler açısından bakıldığı zaman erken alıyorlar. 9 eylülde atamalar var yeni başlayacak olanlar geç kalabilir başvuru için. bence eyülülün ikinci haftası başvurular alınmalıydı. Belki ek bi görevlendirme yapılır. yeniler için.

Arkadaşlar bilişim mezunuyum fakat atama branşım teknoloji tasarım.Ben eylulde yapılması muhtemel alan değişikliğini bekliyorum,kendi alanıma geçmek için.Acaba görevlendirme alırsam alan değişiklğine bir etkisi olur mu?

Peki şu an ben bulunduğum okulda norm fazlasıyım.İl içi atama hakkı verilmişti fakat yerleşemedim.Şu halde btr görevlendirmesi başvurusu yapabilirim değil mi?Diyelim ki resen atama durumları falan oldu.o zaman görevlendirme ne olacak?

hocam palandöken son işlem tarihi için 06.09.2013 demiş sıkıntı olur mu bu durum diğer ilçeler için?

palandöken öyle diyebilir.Her ilçe gönderme süresine göre farklı tarih verebilir ama ayın 9'unda ile ulaşması gerekiyor.

Valla hocam ben bilmem başvuru yapmak istiyorsanız,ilçeye götürün başvuru formunuzu,sonra üst yazı ile onaylanmış halini alın elden ile götürün.Beklerseniz başvuru geçer.Bizim ilçe de açmadı ona bakarsanız.Ben gittim söyledim.

iambilisimci hocam allah razı olsun senden valla senin uyarını görmesem formatörlük başvurusunu kaçıracaktım. :++:

erzurum meb gov tr duyurularda başvuru dosyasını eklemişler 9 eylül son gün diyor biz bunu yapmıştık bi yanlışlık yok mu başvuru sonuçlarını koymaları gerekmiyor muydu?

Geri