Erzurum Temmz - Aralık 2012 formatör görevlendirmesi

Kodla Büyü

Erdadas2010

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Erzurum Temmz - Aralık 2012 formatör görevlendirmesi ne zaman yapılacak bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirlermi?

Sayın hocam Cuma günü il formatörüyle görüştüm. Bilgisi olmadığını söyledi. Şube müdürüne sormamı istedi. İki defa aradım şube müdürünü ulaşamadım. Bir ihtimal norm kadro düzenlemesinden dolayı Eylül ayına kalabilir.

İl formatörü takip etmeyecek te kim takip edecek. Eğitici formatörler göreve başladı, adamların sorunu yok. Arkadaşlar bakanlık daha önce gönderdiği yazıda görevlendirmeler 6 ayda bir il milli eğitim müdürlükleri tarafından yapılır ve izin yetkisini okul müdürlerine verir. Formatör öğretmen isterse okul müdürü önlemini alır ve yaz tatilini kullandırır. Her il kendi isteğine göre hareket ediyor. formatörlerden sorumlu şübe müdürlerinin kanundan haberleri yok.

evet ben de Hasan GEDİK istemediği için yapılmayacağını İlçe formatörü Naci Bayrak'tan öğrendim.Eylül'de yapmayı istiyorlarmış.Şu ana kadar ses yok demek Eylül'e kaldı.saygılar

ben de eylül ayında olabilir diye düşünüyorum,Türkiye genelindeki uygulamalarda genelde eylül ayı itibariyle BİTEFO görevlendirmeleri yapılıyor zaten..

Geri