kenan_kss Aktif Üye Mesajlar 149 23 Ağustos 2016 #1 Arkadaslar eşim bote mezunu es durumu isteyeceğiz. Bizdeki listede meslek liselerde açılıyor. Tercih yapabilir miyiz sıkıntı olur mu acaba
Arkadaslar eşim bote mezunu es durumu isteyeceğiz. Bizdeki listede meslek liselerde açılıyor. Tercih yapabilir miyiz sıkıntı olur mu acaba
A altintepebilisim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 293 23 Ağustos 2016 #2 Sıkıntı olur hocam tercih yapamazsınız. Yapsanız da onaylamazlar zaten.
C coolbilgisayarci Aktif Üye Mesajlar 172 23 Ağustos 2016 #3 Bende benzer bir durum yaşıyorum. Neden "tercih edebileceğiniz" okullar şunlardır diye yazıyor peki?
C coolbilgisayarci Aktif Üye Mesajlar 172 23 Ağustos 2016 #4 Bende benzer bir durum yaşıyorum. Neden "tercih edebileceğiniz" okullar şunlardır diye yazıyor peki?
kenan_kss Aktif Üye Mesajlar 149 23 Ağustos 2016 #5 coolbilgisayarci' Alıntı: Bende benzer bir durum yaşıyorum. Neden "tercih edebileceğiniz" okullar şunlardır diye yazıyor peki? Genişletmek için tıkla ... sisteme yazılabiliyor ama sıkıntı çıkar mı
coolbilgisayarci' Alıntı: Bende benzer bir durum yaşıyorum. Neden "tercih edebileceğiniz" okullar şunlardır diye yazıyor peki? Genişletmek için tıkla ... sisteme yazılabiliyor ama sıkıntı çıkar mı