Es durumu ile ilgili bir soru

Kodla Büyü

delikatliyam

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar eş durumunda tayin isteyeceğiz. Eş durumu tayini istediğimizde benim bulunduğum ilçeye mi geliyor sadece yoksa eşdeğer bölgede yakın büyük bir ilçede tayin isteyebiliyor mu ?

Teşekkür ederim hocam. Daha büyük bir ilçede yaşamak istiyoruz ben gidişi geliş yapmak istiyorum :)

hocalarım birde Nikahı kıydıktan sonra hemen istenebiliyor mu yoksa belli bir süre geçmesi mi bekleniyor.
mesela bugun nikahı kıyıp yarın es durumu isteyebiliyormuyuz yoksa 3 ay evli kalma şartı falan mı aranıyor ??

delikatliyam' Alıntı:
hocalarım birde Nikahı kıydıktan sonra hemen istenebiliyor mu yoksa belli bir süre geçmesi mi bekleniyor.
mesela bugun nikahı kıyıp yarın es durumu isteyebiliyormuyuz yoksa 3 ay evli kalma şartı falan mı aranıyor ??
evet .Mebbise işlettikten hemen sonra eş durumundan faydalanabilirsin

delikatliyam' Alıntı:
Arkadaşlar eş durumunda tayin isteyeceğiz. Eş durumu tayini istediğimizde benim bulunduğum ilçeye mi geliyor sadece yoksa eşdeğer bölgede yakın büyük bir ilçede tayin isteyebiliyor mu ?
Gittiğiniz il büyükşehir ise isteyebiliyorsun diye biliyorum.Eşimi ordudan ankaraya getirmiştim.Tüm ilçeler tercih ekranında açılmıştı.

Geri