ESET SysRescue CD for computers (20.11.2010)

Kodla Büyü

dellykt

Site Gezgini
qxrqgb.jpeg

ESET SysRescue CD for computers (20.11.2010) | 146 MB

ESET firması tarafından hazırlanan bu kurtarma CDsi ile, bilgisayarınıza girmiş ve elinizle silemediğiniz kötü amaçlı yazılımları tarayıp kolayca silebilirsiniz.Tek yapmanız gereken ISO kalıbını CDye (veya USB Belleğe) aktarmak ve bilgisayarınızı bu yazılımla boot etmek. Benzerlerinden çok daha hızlı olan ve daha çok iş gören bu yazılımla artık silemediğiniz virüslere, çöken işletim sistemlerine veda edin. Windows ortamından bağımsız olarak çalışan bir yazılım olduğundan sistem dosyalarınıza bulaşmış virüsleri de silebilme imkanı sunuyor.
Denenmiştir.

http://hotfile.com/dl/84013422/4ccf3e8/ ... er_20_2010).rar.html

arslan_1905' Alıntı:
virüs temizlemeye yarıyor aynı zamanda kurtarma cdsi mi anlayamadım da
bilgisayarın masaüstü açılmadan virüs tarama yapabiliyor.en sağlıklı virüs tarama şekli böyle.yani sistemin çökmüş ise bu cd ile taratıp sistemi eski haline getirebilirsin.

nasıl açacağım yardım edin yükledim masaüstüne ama dosyasınıda nero ile açtımda nasıl çalıştıracağım?

Neroda kalıbı diske yazdır ile imaj dosyasını cdye yazdırın. Cd ile bilgisayarı başlatın, bir süre sonra nod32 ekranı başlıyor. Dün indirip test ettim.

c:\windows>system32 yazısı geliyor ve öyle kalıyor...oradakı dos alanına bir şeyler yazılacak mı????????????

faruks' Alıntı:
c:\windows>system32 yazısı geliyor ve öyle kalıyor...oradakı dos alanına bir şeyler yazılacak mı????????????

Dos ekranında iken bir müddet ara ara cd okuma olacaktır. Benim PC'de 10 dk kadar sordu. Eski bir bilgisayarda 20 dk kadar bekledik ancak çıktı. Bir başka PC'de ise çok bekledik ama çıkmadı :( Sanırım bazı cd sürücülerde okumama durumu olabiliyor. Denemek gerek...

entere basıyorum ama ortalara ne geliyor ondan sonra ooo bir rakamlar geliyor entere bas ne diyor basıyorum yenişte başlıyor gine orda kalıyor

ben denedim ve gerçekten etkili. Virüsleri temizledi. Açılıştaki dos ekranında çok bekliyor. haberiniz olsun.

Geçenlerde Kaspersky da bu şekilde cd den çalışan bir sürümü mevcuttu geçenlerde virüslü bilgisayarda denedim pc açılmadı. Bu nu da indirip deneyeceğim.

Yinede paylaşan arkadaşa teşekkür ederim

Geri