sekan23
Üye
Eset virüs PROGRAMI Güncellerken ekteki hatayla karşılaştım ve program listemden eset silinmiş görülüyordu. Tekrar yüklediğimde, kabul etmedi ekteki fotoğraflarda belirtilen hatalar verdi. Program ekle kaldır kısmında hala eset programı var görülüyor, ordan kaldırmayı denedim aynı hata. olmadı. Eset kaldırma programları indirdim, güvenli kipte başlatıp kaldırmayı denedim, aplication data, comman files, program files, windows,.. vb. akla gelcek heryerdeki eset dosya kalıntılarını bulup sildim, yine sorun çözülmedi.
HKEY_CURRENT_USER\Software\ESET
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\ESET
[c] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\egui
Bölümlerindende temizlik yaptım, programı devre dışı bıraktım. değişen birşeyolmadı.
ESET PROGRAMI PROGRAMLAR LİSTESİNDE GÖRÜLMÜYOR AMA PROGRAM EKLE KALDIR LİSTESİNDE VAR.
eSET PROGRAMINI TEKRAR YÜKLEYEMİYORUM, TAMAMEN KALDIRAMIYORUMDA. Ağda kayıtlı hatası olduğuna göre windows işletim sistemini yenilemeden kurtulmak mümkü değil galiba..? (xp kullanıyorum)
ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN LÜTFEN CEVAP YAZSIN?
HKEY_CURRENT_USER\Software\ESET
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\ESET
[c] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\egui
Bölümlerindende temizlik yaptım, programı devre dışı bıraktım. değişen birşeyolmadı.
ESET PROGRAMI PROGRAMLAR LİSTESİNDE GÖRÜLMÜYOR AMA PROGRAM EKLE KALDIR LİSTESİNDE VAR.
eSET PROGRAMINI TEKRAR YÜKLEYEMİYORUM, TAMAMEN KALDIRAMIYORUMDA. Ağda kayıtlı hatası olduğuna göre windows işletim sistemini yenilemeden kurtulmak mümkü değil galiba..? (xp kullanıyorum)
ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN LÜTFEN CEVAP YAZSIN?