Eset virüs PROGRAMI KALDIRILMIYOR YÜKLENMİYOR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sekan23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sekan23

Üye
Eset virüs PROGRAMI Güncellerken ekteki hatayla karşılaştım ve program listemden eset silinmiş görülüyordu. Tekrar yüklediğimde, kabul etmedi ekteki fotoğraflarda belirtilen hatalar verdi. Program ekle kaldır kısmında hala eset programı var görülüyor, ordan kaldırmayı denedim aynı hata. olmadı. Eset kaldırma programları indirdim, güvenli kipte başlatıp kaldırmayı denedim, aplication data, comman files, program files, windows,.. vb. akla gelcek heryerdeki eset dosya kalıntılarını bulup sildim, yine sorun çözülmedi.
HKEY_CURRENT_USER\Software\ESET
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\ESET
[c] HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\egui
Bölümlerindende temizlik yaptım, programı devre dışı bıraktım. değişen birşeyolmadı.
ESET PROGRAMI PROGRAMLAR LİSTESİNDE GÖRÜLMÜYOR AMA PROGRAM EKLE KALDIR LİSTESİNDE VAR.
eSET PROGRAMINI TEKRAR YÜKLEYEMİYORUM, TAMAMEN KALDIRAMIYORUMDA. Ağda kayıtlı hatası olduğuna göre windows işletim sistemini yenilemeden kurtulmak mümkü değil galiba..? (xp kullanıyorum)
ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN LÜTFEN CEVAP YAZSIN?

Ekli dosyalar

• eset1.JPG
    eset1.JPG
    63.6 KB · Görüntüleme: 1,133
  • eset2.JPG
    eset2.JPG
    61.8 KB · Görüntüleme: 1,133
hocam ınstall dosyası ile tekrar kurulum yap kurulumda kur yerine kaldır de.daha önce başımıza gelmişti.esed'de böye bi sıkıntı var

Ben bir zaman Revo Uninstaller kullanarak kaldırmıştım sorun olmamıştı birde onu dene istersen hocam..

http://kb.eset.com/esetkb/index?page=co ... d=SOLN2289
VEGA arkadaşın gönderdiği link sorunumu çözdü. Teşekkür ederim. Eset kaldırma programını yanlış kullandığım için programı kaldıramamışım. (güvenli modda kaldırma programını çalıştırıp onay için 'y' tuşuna sonra eset anti virüs numarası olan '1' tuşuna basıp tamamlamak gerekiyormuş)

sekan23' Alıntı:
http://kb.eset.com/esetkb/index?page=co ... d=SOLN2289
VEGA arkadaşın gönderdiği link sorunumu çözdü. Teşekkür ederim. Eset kaldırma programını yanlış kullandığım için programı kaldıramamışım. Program kalktı ama tekrar kurulmuyor hata mesajı veriyor. olsun sorun değil

Hata bilgisi verebilirseniz yardımcı olmaya çalışırım hocam.

Geri