Eskişehir Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Buluşması

Kodla Büyü

vex_alex

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Eskişehir ili BT Rehber Öğretmen görevlendirme toplantısı sonrasında, dostlarla toplandık ve güzel geçen sohbetimizi ölümsüzleştirmek istedik...

Ekli dosyalar

• DSC04783.JPG
    DSC04783.JPG
    351.9 KB · Görüntüleme: 708
Öncelikkle herkese ama özelde sağ baştaki üniversite arkadaşıma ve sağ sondaki kuzenim ile, yanındaki Çağlar arkadaşıma sol ortadaki Yusuf hocama selamlar :)

Tanıdıkları tek bir karede, memleketimde görmek güzel.

vay be eskişehire atanamadık.Az daha çalışıp 95 alamadık :D Memleketten uzaklardayız şimdi :cry:

eya' Alıntı:
Öncelikkle herkese ama özelde sağ baştaki üniversite arkadaşıma ve sağ sondaki kuzenim ile, yanındaki Çağlar arkadaşıma sol ortadaki Yusuf hocama selamlar :)

Tanıdıkları tek bir karede, memleketimde görmek güzel.

Eskişehir'e geldiğinde görüşmek isterim. Sağlıkla kal, sevgiyle kal...

bilgisayarcıyım' Alıntı:
Biz de bilişim öğretmeniyiz ama biz niye yokuz niye çağrılmadık acaba?

Sayın hocam, pazartesi günü il milli eğitim müdürlüğünde yapılan toplantı sonrasında arkadaşlarla yemek yemek ve sohbet etmek istedik. İşi olan, okula dönmek isteyen arkadaşlarımız toplantı sonrası katılamadılar, 19 arkadaşımız da öğleden sonra toplantıya çağırıldıkları için aramızda olamadılar. Siz ya öğleden sonra çağırıldınız ya da toplantı sonrasında siz de erken ayrıldınız sanırım.

bende çömezim betülü gördüm fotoğrafta. özlemişim arkadaşlarımı canım memlektim eskişehirimi :(

Geri