Eskişehir e tayin isteyecek arkadaşlar

Kodla Büyü

kadir26

Site Gezgini
merhaba arkadaşlar malum il içi atamalar yapıldı sıra ildışında bu sene eskişehir i ilk sıraya yazmayı düşünen arkadaşlar puanlarını paylaşabilirler mi teşekkürler
benim 80 puanım var tef mezunuyum eskişehir merkez istiyorum

merhabaa arkadaşlar eskişehir isteyecek arkadaşlar var mı malum okul sayısı az açıldı yine hüsran ama ilçe yazacak arkadaşlar puan paylaşırsa sevinirim

ESKİŞEHİR GÜNYÜZÜ Gümüşkonak Ortaokulu
ESKİŞEHİR HAN Şehit Osman Gazi Altınoluk Ortaokulu
ESKİŞEHİR İNÖNÜ Vehbi Koç Ortaokulu
ESKİŞEHİR MİHALGAZİ Mihalgazi Ortaokulu
ESKİŞEHİR MİHALIÇÇIK Gün Sazak Yatılı Bölge Ortaokulu
ESKİŞEHİR SİVRİHİSAR Fahri Keskin Anadolu Öğretmen Lisesi

ESKİŞEHİR İNÖNÜ Vehbi Koç Ortaokulu merkeze en yakın ve yolu düzgün olan okuldur.
ESKİŞEHİR MİHALGAZİ Mihalgazi Ortaokulu merkeze 35km olmasına ragmen 1 saat 20 dakıkada otobusle varılır.Özel araçla 45 dk.Gecen sene benım il dışından geldiğim okuldur.BT lab yoktur.Öğrenci sayısı 200 civarıdır.İlçedeki tek BT öğretmeni olacaksınız.Haberiniz olsun.
ESKİŞEHİR HAN Şehit Osman Gazi Altınoluk Ortaokulu merkeze 90 km uzaklıktadır.Geliş gidiş yapan öğretmenler mevcuttur.
ESKİŞEHİR MİHALIÇÇIK Gün Sazak Yatılı Bölge Ortaokulu merkeze 90 km uzaklıktadır.
ESKİŞEHİR SİVRİHİSAR Fahri Keskin Anadolu Öğretmen Lisesi merkeze 90 km uzaklıktadır.
ESKİŞEHİR GÜNYÜZÜ Gümüşkonak Ortaokulu merkezine 155 km uzaklıktadır.
Ben olsam
1-İNÖNÜ
2-MİHALGAZİ
3-HAN
4-SİVRİHİSAR
5-MİHALLIÇÇIK
6-GÜNYÜZÜ
yazardım.Herkese hayırlı olsun.Mihalgazi benden boşalan kadrodur en iyi bildiğim yer orasıdır.

Kilit' Alıntı:
Ev kiraları nasıldır hocam? mihalgazide diğer ilçelerdr?
Mihalgazide polis lojmanları var yeni yapılmiş boş oldugu ıcın dıger memurlarada izin veriyorlar 250-300 arası bır sey olması lazım mıhalgazı ufak yer BIM bile yok gerisini sen dusun hocam

Nadir SERT' Alıntı:
Kilit' Alıntı:
Ev kiraları nasıldır hocam? mihalgazide diğer ilçelerdr?
Mihalgazide polis lojmanları var yeni yapılmiş boş oldugu ıcın dıger memurlarada izin veriyorlar 250-300 arası bır sey olması lazım mıhalgazı ufak yer BIM bile yok gerisini sen dusun hocam

Çıkmayacak biliyorum ama ben genede yazacam hocam. Diğer ilçelerdeki kiralar hakkında bilgin var mı?

Geri