Eskişehir Gezilip Görülecek Yerler Tek Adreste

Kodla Büyü
valla okadar çok merak ediyordum ki eskişehiri....geçen yaz gittim ve hiç birşey bulamadım ve göremedim....hiç hoşuma gitmedi....sadce çiğ böreği güzeldi onun haricinde zaman ayırmaya değecek bir şehir değil....

garfield' Alıntı:
valla okadar çok merak ediyordum ki eskişehiri....geçen yaz gittim ve hiç birşey bulamadım ve göremedim....hiç hoşuma gitmedi....sadce çiğ böreği güzeldi onun haricinde zaman ayırmaya değecek bir şehir değil....

hocam beklentiniz neydi bilemem ama söylediklerinizle de biraz haksızlık etmiş olmuyor musunuz?

garfield' Alıntı:
hocam nereleri gezdiniz?

eskişehirin bi numarası yok.hepsi yapay porsuk etrafında olsun ,şelale vardı o olsun.odunpazarı evleri fena değil.

garfield' Alıntı:
kesinlikle abartılıyor, bir iki yapay park,su kenarında cafeler,hepsi bu ama eskiye göre müthiş siz düşünün artık eski halini:)

Geri