seraydın Aktif Üye Mesajlar 201 20 Haziran 2013 #1 arkadaşlar yarın yapılacak olan il zümre başkanları toplantısının hangi okulda olduğunu bilen var mı? (resmi yazıda bizim branş yazmıyor.)
arkadaşlar yarın yapılacak olan il zümre başkanları toplantısının hangi okulda olduğunu bilen var mı? (resmi yazıda bizim branş yazmıyor.)
B btdebt Aktif Üye Mesajlar 100 20 Haziran 2013 #2 seraydın' Alıntı: arkadaşlar yarın yapılacak olan il zümre başkanları toplantısının hangi okulda olduğunu bilen var mı? (resmi yazıda bizim branş yazmıyor.) Genişletmek için tıkla ... Dönem başında yapılan toplantı da seçmeli ders için yapılmayacak gerekçesiyle bizde yapmamıştık.
seraydın' Alıntı: arkadaşlar yarın yapılacak olan il zümre başkanları toplantısının hangi okulda olduğunu bilen var mı? (resmi yazıda bizim branş yazmıyor.) Genişletmek için tıkla ... Dönem başında yapılan toplantı da seçmeli ders için yapılmayacak gerekçesiyle bizde yapmamıştık.
seraydın Aktif Üye Mesajlar 201 20 Haziran 2013 #3 sağolun hocam, ilçe zümre başkanıyım ama toplantı yerini kimse bilmiyor, yarın napıcamı bilmiyorum.
S sinan36 Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,169 21 Haziran 2013 #4 Hocam ben bizim ilçe zümre bşk msj attım dönerse yazarım.
E eskisehir_bilisim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 364 21 Haziran 2013 #6 Bizim bölgede zümreye dersimizi koymamışlar. Seneye inşallah her şey düzelecek