Eskişehirde eylül 2012 görevlendirmesi olmayacakmıs

Kodla Büyü

gokceb

Seçkin Üye
Seçkin Üye
az önce il ebitefo arkadaslardan birine danısmak için mail atmıstım, cevabı :
merhaba hocam,
eylül dönemi itibariyle bakanlıktan aksi bir yazı gelmediği sürece ilimizde okul formatörü görevlendirmeleri düşünülmemektedir.
iyi çalışmalar.
oldu. ders de yok. cok merak ediyorum ne yapacagımızı....

hocam ek iş olaylarına girmek lazım durum düzelene kadar.evden para kazanma yolları ama nedir derseniz benimde fikrim yok :?

hocam sorun sadece maddi değil ki, tamam görevlendirmeleri yapmadılar diyelim ee biz ne olucaz o zaman, bos gezenin bos kalfası mı???

ben de bugün ilden ebitefoyu aradım. bakanlıktan yazı gelmedikçe il mem i ikna edemeyeceğini söyledi. ama ufak bir yazı gelse dahi il mem'e formatörlük için bastıracağını belirtti.

işimiz cok zor suan hocam çünkü bakanlık formatörlüğü de diğer görevlendirmelerle aynı kefeye koyuyor ve görevlendirmelere tamamen karsılar, ama düşünemedikleri şey bt öğretmenlerinin dersi olmadığı, yani formatörlük görevlendirmesi olmadığında biz açıktayız :(

labaratuvarı bana soktrecekler ilkokulda kalmıstı lab mudurum ramazan sonu yardıma gelırmısın hocam dedı saolsun benı dusunmus :)= ders tamamen yok artık belkı yanbınayı kullanırmıyız dıyordum ama Game Ower dedı mudurum

Geri