"Eski CIA Türkiye şefi Graham Fuller, Kuzey Irak’ta kurulacak muhtemel bir bağımsız Kürt devletinin Türkiye’ye entegre olacağını söyledi. Fuller, “Bu entegrasyonun başkenti ise Diyarbakır olur” dedi.Ben Türkiye’deki Kürtlerin Türkiye’den ayrılmak istediklerini düşünmüyorum. Türkiye’deki hayat çok iyi. Türkiye, şimdi dünyada yükselen en önemli ülkelerden biri. Kürtler neden bundan ayrılıp mesela Irak’a ya da Suriye’ye katılmak istesinler ki"http://haber.mynet.com/turkiyenin-daha-cok-sola-ihtiyaci-var-624191-dunya/ arkadaşlar üzerimizde Amerika böyle düşünüyor bizde komşu ülkelerimizle kavga ediyoruz Sayın Başbakanımız İran' ada resti çekmiş Suriye'yle keza yine öyle açık açık söyledi Suriye P...ya destek vereceğini ve silah dağıtmış militanlara biz kapılarımızı açtık sonuna kadar serbestçe giriyorlar Suriye'liler onların arasında P...lılarda vardır çok moralim bozuldu arkadaşlar Vatanımız hakkında böyle düşünen Amerikaya bizde peşkeş çekiyoruz herşeyi her dediğine evet diyoruz. burda yazdıklarımdan kesinlikle hükümetimizi eleştirdiğim anlaşılmasın yanlış olan yerlere yahlış diyebilmeliyiz hangi parti olursa olsun.içim acıyor arkadaşlar yaa burda sizlerle paylaşmak istedim sizlerde etkilenmiyormusunuz bu olanlardan vatanımızın bölünceği duygusu çok içimi acıtıyor Allah bana o günleri yaşatmasın