Eski CIA Türkiye şefi (içim acıyor)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hamuş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hamuş

Seçkin Üye
Seçkin Üye
"Eski CIA Türkiye şefi Graham Fuller, Kuzey Irak’ta kurulacak muhtemel bir bağımsız Kürt devletinin Türkiye’ye entegre olacağını söyledi. Fuller, “Bu entegrasyonun başkenti ise Diyarbakır olur” dedi.Ben Türkiye’deki Kürtlerin Türkiye’den ayrılmak istediklerini düşünmüyorum. Türkiye’deki hayat çok iyi. Türkiye, şimdi dünyada yükselen en önemli ülkelerden biri. Kürtler neden bundan ayrılıp mesela Irak’a ya da Suriye’ye katılmak istesinler ki"http://haber.mynet.com/turkiyenin-daha-cok-sola-ihtiyaci-var-624191-dunya/ arkadaşlar üzerimizde Amerika böyle düşünüyor bizde komşu ülkelerimizle kavga ediyoruz Sayın Başbakanımız İran' ada resti çekmiş Suriye'yle keza yine öyle açık açık söyledi Suriye P...ya destek vereceğini ve silah dağıtmış militanlara biz kapılarımızı açtık sonuna kadar serbestçe giriyorlar Suriye'liler onların arasında P...lılarda vardır çok moralim bozuldu arkadaşlar Vatanımız hakkında böyle düşünen Amerikaya bizde peşkeş çekiyoruz herşeyi her dediğine evet diyoruz. burda yazdıklarımdan kesinlikle hükümetimizi eleştirdiğim anlaşılmasın yanlış olan yerlere yahlış diyebilmeliyiz hangi parti olursa olsun.içim acıyor arkadaşlar yaa burda sizlerle paylaşmak istedim sizlerde etkilenmiyormusunuz bu olanlardan vatanımızın bölünceği duygusu çok içimi acıtıyor Allah bana o günleri yaşatmasın

arkadaşlar hiç canınız yanmıyor mu 20 kişi okumuş yazdığım mesajı tamam forumumuzla bir alakası yok ama ülkemizle alakası var tamam bura değil bu mesajın yeri diyebilirsiniz ama çok üzüldüm o yüzden yazdım sizlerle paylaşmak istedim

Yapılan yalışlar elbette ki vardır.Ama bu düşüncelerin ben hayalden öteye gideceğine inanmıyorum.Bu konular hassas konulardır.böyle birşeyin gerçekleşmesi halinde mevcut yönetimler halkın tepkilerini tahmin ediyolardır.

crazyboss inşallah söylediğiniz gibi olur hocam ama Irak 'a Amerikanın müdahale edip orada bir Kürdistan bölgesi oluşturmasını pek manidar olduğunu buluyorum ben

Hocam boşverin bunları ya..
Hayat güzel dünya güzel..
Süper final başlıyor hem... Cimbom kesin şampiyon... :tr:

usare hocam haklısınız aslında takmamam gerekiyor fakat okuduğum zaman çok etkileniyorum bu tarz haberleri ATAM geliyor aklıma o zaman mücadele etmiş insanlar geliyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimi yada bundan sonra hiç okumayacam bu tarz haberleri en iyisi o galiba

hocam başbakanımız zamanında "büyük ortadoğu projesi (BOP)" diye saçmalık uydurmuşlar bunu söyleyen şerefsizdir dedi, sonra BOP eşbaşkanıyım dedi, sonra diyarbakır önemli bir konuma sahip bu projede dedi. CIA ajanı da öyle bir açıklama yapmış çok mu!

Kuzey Irakta kurulan kürt devletinin Türkiyeye entegre olması ne demek? Türkiyedeki Kürtlerin Türkiyeden ayrılmaması ne demek?
Ben de bir iddia atayım. Irak, İran Suriye karışacak ve bugünden daha büyük topraklara sahip bir Türkiye olacak?
Kerkük Musul bizim değilmiydi?

bilgisayarhocam sizde haklısınız söylediklerinizde fakat benim burda bu konuyu açmamdaki amaç başnakanımız öyle yada böyle yapmış diyerek siyasete sokmak değil sadece hangi partili olursak olalım ülkemizi vatanımızı bu durumlara düşürmeyelim hangi partili olursak olalım bazı değerlerimiz ortak olmalı değişmemeli bazı inançlar uğrunda ölünmeli yani biz ülke olarak bu kadar dışarı bağımlı olmamalıyız Amerika nın oyuncağı olmamalıyız bu geçmiş hükümetlerde de aynıydı nasıl biz tuzağa düşürüp kandırıyorlar ve biz ülke olarak destek veriyoruz sınırlarımızı açıyoruz Malatya da olduğu gibi Amerika gelip radar adı altında bişeyler yapıyor ve biz bi haberiz topraklarımızda olan işlerden yada Rusya, Çin Suriye ye karışmıyor kendi iç meselesi diyor biz Suriye ile ipleri koparıyoruz Amerika istedi diye.Afganistan da hiç uğruna şehitler veriyoruz İran la ters düşüyoruz Amerika İran ı sevmiyor diye bizde zıtlaşıyoruz neyse ben iyi değilim galiba bu konularda çok içim acıyor canım yanıyor doktora gidip sakinleştirici falan alsam iyi olacak galiba

Türkiyenin bağımsız bir ülke olduğunu mu sanyorsunuz. 300 senedir esaret altındayız ve bağımsız değiliz. Ne zamanki amerikadan güçlü bir ülke oluruz o zaman tam bağımsız bir ülke bizimdir.

Hocam madem hassassınız anlatayım biraz. Aslında benim yazdıklarıma bakmayın bende takarım çok. Ve çevremdeki kişilere anlatmaya çalışmışlığım da vardır. Ama nafile. Hoca dünya küresel savaş baronlarının güdümünde olduğu için bu fuller denen akıllı bu şekilde konuşur. Onun kurulacak demesine bakmayın şu anda ırakın kuzeyinde zaten bir kürt devleti var. Ve zaten bu fuller akıllsının başında bulunduğu kurum ırak ta , türkiyede ve suriyede bu devletin tohumnlarını attı. Amaç bu üç ülkeden toprak kopartıp taşeron kürt devletini kurmak, israilin güdümünde ortadoğu da at koşturmak. O yüzden suriye de karışıklık varmış gibi gösterip oraya girecekler ırakta yaptıkları gibi ve sonrasında güya oraya da demokrasi getirecekleri vaadiyle anasını belleyecekler memleketin. ama suriye halkı bu oyunu şimdilik bozmuş gibi görünüyor. Çünkü onlar esadın arkasında durdular bugüne kadar. Eğer suriyeye bizi kullanıp da müdahale ederseler durum bizim için iki açıdan kötü. Birincisi en yakın komşularımızdan ve halklardan biriyle savaşacak olmamız, ikincisi aynı suriye gibi oyunların yakında bizim ülkemizde de oynanacak olması ve bize de müdahaleyi bu şekilde meşrulaştıracak olmaları.
Bopun temeli kürt devletidir ve bizden ve suriyeden toprak almadan bunu kuramazlar. Bu fuller de bu zemini hazırlamakla görevli kurumun başındaki adamdı zamanında. Kusura bakmasın da yemeyiz böyle teraneleri...

benim gibi düşünen etkilenen var mı diye bu konuyu paylaşmak istedim görüşlerenizi öğrenmek istedim kendimi yalnız hissetmicem o zaman sanırım acaba tek etkilenen benmiyim delimiyim diye sorgulamaya başlamıştım kendimi konu ülkem vatanım bayrağım Canım Atatürk üm olunca çok hassaslaşıyorum

usare' Alıntı:
Hocam madem hassassınız anlatayım biraz. Aslında benim yazdıklarıma bakmayın bende takarım çok. Ve çevremdeki kişilere anlatmaya çalışmışlığım da vardır. Ama nafile. Hoca dünya küresel savaş baronlarının güdümünde olduğu için bu fuller denen akıllı bu şekilde konuşur. Onun kurulacak demesine bakmayın şu anda ırakın kuzeyinde zaten bir kürt devleti var. Ve zaten bu fuller akıllsının başında bulunduğu kurum ırak ta , türkiyede ve suriyede bu devletin tohumnlarını attı. Amaç bu üç ülkeden toprak kopartıp taşeron kürt devletini kurmak, israilin güdümünde ortadoğu da at koşturmak. O yüzden suriye de karışıklık varmış gibi gösterip oraya girecekler ırakta yaptıkları gibi ve sonrasında güya oraya da demokrasi getirecekleri vaadiyle anasını belleyecekler memleketin. ama suriye halkı bu oyunu şimdilik bozmuş gibi görünüyor. Çünkü onlar esadın arkasında durdular bugüne kadar. Eğer suriyeye bizi kullanıp da müdahale ederseler durum bizim için iki açıdan kötü. Birincisi en yakın komşularımızdan ve halklardan biriyle savaşacak olmamız, ikincisi aynı suriye gibi oyunların yakında bizim ülkemizde de oynanacak olması ve bize de müdahaleyi bu şekilde meşrulaştıracak olmaları.
Bopun temeli kürt devletidir ve bizden ve suriyeden toprak almadan bunu kuramazlar. Bu fuller de bu zemini hazırlamakla görevli kurumun başındaki adamdı zamanında. Kusura bakmasın da yemeyiz böyle teraneleri...
evet bende böyle düşünüyorum büyük ermenistan yada büyük israil yada büyük kürdistan kurulacak amaç o bencede

usare' Alıntı:

Güçlü Suriye ve İran Ortadoğu nun tek umududur Türkiye ise bu savaşta yanlış tarafta olmanın bedelini umarım çok ağır ödemez....

Aynı şeyi 1. dünya savaşında da yaptılar biliyorsunuz. Sevrin sebebi kürt devletidir. Petroldür aslında bunların amacı. Ne zaman ortadoğuda petrol biter, o zaman orta doğu durulur. Ama dünyada savaş olduğu sürece hep aynı güçler kazanır. Hemde savaşın iki tarafına da satralar silahları kim ölürse ölsün onlar kazanır. Bu düzende çok değişmez. Aslında biraz daha konuşursak illuminatiye evangelistlere kadar gideriz. Hayırlısı olsun bakalım. Bu bölgeyi ve hatta dünyayı yine türkiye kurtaracaktır. Ama akıllı olursak. Bu gidişle zor.

sevr yada başka adlar o zamanki adlar farklıydı şuanki adlar farklı ama ideolojiler aynı ulaşılmak istenenler hedefler aynı maalesef o zamanda araplar bizleri satmışlardı şuan biz ne suriye ile ne de iran ile anlaşmış durumdayız zaten ırak ı sayma küçük amerika yada küçük kürdistan Amerkanın ve israilin hedefleri yavaş yavaş gerçekleşecek kürdistan kurulacak ve biz buna hiç farketmeden çanak tutmuş olacaz Amerikanın yanında olduğumuz için Allahım bana o günleri göstermez inşallah daha 30 yaşındayım ama o günleri göreceğime ölmeyi tercih ederim

bilgisayarhocam' Alıntı:
hocam başbakanımız zamanında "büyük ortadoğu projesi (BOP)" diye saçmalık uydurmuşlar bunu söyleyen şerefsizdir dedi, sonra BOP eşbaşkanıyım dedi, sonra diyarbakır önemli bir konuma sahip bu projede dedi. CIA ajanı da öyle bir açıklama yapmış çok mu!
:+1: :alkis:

crazyboss' Alıntı:
Yapılan yalışlar elbette ki vardır.Ama bu düşüncelerin ben hayalden öteye gideceğine inanmıyorum.Bu konular hassas konulardır.böyle birşeyin gerçekleşmesi halinde mevcut yönetimler halkın tepkilerini tahmin ediyolardır.
inşallah sonunda "Hayaldi gerçek oldu" demezsin. Türk halkı tepki vermemeye alıştırıldı.

misso021' Alıntı:
usare' Alıntı:

Güçlü Suriye ve İran Ortadoğu nun tek umududur Türkiye ise bu savaşta yanlış tarafta olmanın bedelini umarım çok ağır ödemez....

:alkis:

Hocam kıyamete kadar bundan sonra bu topraklarda haçlı seferleri bitmez hatta memlekette hainide yezitide firuzu da bitmez. Evelallah Türkte bitmez. Bu memleket varoluşları unuttuğu sürece bu kısır döngü sürer.

Bu topraklarda hainide kahramanda bitmez Biz Hz İbrahim'in ateşe atıldığı yerdeyiz.

hocam bu ülkeyi bölmek kolay mı öyle, böldürmeye güçleri yeter mi sanıyorsunuz?
saçma sapan hayal peşinde koşmaktan öteye gidemezler, merak etmeyin siz. İş savaşmaya kalmasın savaşın kimseye bir faydası olmamıştır tarih boyu. Ama eğerki illa da bölecekler varsa Türk Milletinin tarihine bir baksınlar, zamanında hangi düşmanımızın başını ezmemişiz ki ayrılıkçı bir terör örgütünün başını ezmeyelim. Benimö bir sürü kürt arkadaşım var gerek doğuda gerekse batıda, hiçbirinin ülkesini bölmeye çalıştığınıda görmedim, hepside çok iyi insanlardı. Siz kanmayın o kanlı örgütün biz kürt halkını temsil ediyoruz dediğine yada amerikalıların bu vatanın kürt evlatlarına bu ülkeyi parçalayıp Irak'a bağlanmak istiyorlar dediklerine. Bütün bunlar safsatadan öteye geçemez. Yıllardır bu iki millet kardeşti yine kardeş olacaktır. Kendi adıma konuşmam gerekirse "Ne mutlu Türk'üm diyene" ve bizi birbirimizden ayıramıyacaklar asla.

misso021' Alıntı:

Ne yazık ki ödenecek. Bundan kaçış yok. Üstelik dış işlerde yapılan hataların bedeli çok ağır olur. Bugünlerde bop projesinin etkili olduğu bölgelerde kendi ülkesi dışında kimin bayrağını dalgalandırıyor halk? Türk Bayrağı. Kimin posterleri asılıyor? Tayyip Erdoğan'ın. Neden? Erdoğan lider diye mi? Türk Bayrağı çok güzel diye mi? Değil tabii ki. Bunun nedeni geçmişten gelen büyük olumlu bir etkidir. Türkler bölgenin lideri olmuş, mazlumun yanında, zalimin karşısında olmuş her zaman. Eğer ülkemizin bu dış politikası devam ederse esen rüzgârın tam tersine döneceğini tahmin etmek hiç zor değil. Zalim ABD ve AB'nin yanında İslâm coğrafyasına yapılan zulümlere yardım ve yataklık etmek hiçbir müslümanın kabullenebileceği bir davranış değil. Kimse bana demokrasi geliyor, baas rejimi yıkılmalı falan demesin. Gavurun eliyle gelecek yardım, yardım mıdır? Irak'ta her şey şimdi daha mı güzel? Ya Libya? Yer altı kaynaklarını ABD, İngiltere, Fransa vs. anlaştıkları oranda sömürüyor, halka da demokrasicilik oynatılıyor. Ülkemizde ne tür bir çirkinlik, hainlik varsa adında da demokrasi var dikkat edin.

İş savaşa kalırsa bir söz vardır: Âlemde şer Oğuzda er tükenmez.
Bir de söyleyene faşist diyenler, saçma sözler diyenler var fakat son derece derin anlamlı bir söz daha vardır: Her Türk asker doğar.

u_kucuk3' Alıntı:
hocam bu ülkeyi bölmek kolay mı öyle, böldürmeye güçleri yeter mi sanıyorsunuz?
saçma sapan hayal peşinde koşmaktan öteye gidemezler, merak etmeyin siz. İş savaşmaya kalmasın savaşın kimseye bir faydası olmamıştır tarih boyu. Ama eğerki illa da bölecekler varsa Türk Milletinin tarihine bir baksınlar, zamanında hangi düşmanımızın başını ezmemişiz ki ayrılıkçı bir terör örgütünün başını ezmeyelim. Benimö bir sürü kürt arkadaşım var gerek doğuda gerekse batıda, hiçbirinin ülkesini bölmeye çalıştığınıda görmedim, hepside çok iyi insanlardı. Siz kanmayın o kanlı örgütün biz kürt halkını temsil ediyoruz dediğine yada amerikalıların bu vatanın kürt evlatlarına bu ülkeyi parçalayıp Irak'a bağlanmak istiyorlar dediklerine. Bütün bunlar safsatadan öteye geçemez. Yıllardır bu iki millet kardeşti yine kardeş olacaktır. Kendi adıma konuşmam gerekirse "Ne mutlu Türk'üm diyene" ve bizi birbirimizden ayıramıyacaklar asla.
hocam sakın yanlış anlaşılmasın söylediklerim benimde bir sürü kürt arkadaşım var ailecek görüştüğüm çok kürt aileler var bizim derdimiz kürt kardeşlerimizle değil bizi kürt türk diye bölmek isteyen ermeni bozuntularına bunlara destek verem israile amerikaya. CIA ajanı böyle diyorsa bunun altında vardır bişey ırak suriye mısır bunlar tesadüf değil Büyük ortadoğu projesi tesadüf değil ıraktaki kuzey kürdistan tesadüf değil Amerika o bölgeye kürdistanı kurmaya çalıştı ve kurdu bundan sonrada güya iddia ettikleri topraklarda gözü hakkı olmayan topraklarda

togius' Alıntı:
Hocam kıyamete kadar bundan sonra bu topraklarda haçlı seferleri bitmez hatta memlekette hainide yezitide firuzu da bitmez. Evelallah Türkte bitmez. Bu memleket varoluşları unuttuğu sürece bu kısır döngü sürer.

Bu topraklarda hainide kahramanda bitmez Biz Hz İbrahim'in ateşe atıldığı yerdeyiz.

Asla Türk Milleti kimseye papuç bırakmaz.Onlar şeytani oyunlar yapmaya devam etsin.Dünyanın birçok devleti Büyük İsrail için uğraşıp dursunlar.Yine de ileride bu İsrail Devleti ni yerle bir edecek yine biz Türkler olacağız.Tarihte örnekler hep bunu gösteriyor.Şu andaki gidişatta bunu gösteriyor.Ne Suriye den ne de İran dan birşey olmaz.Onların kanı bozuk.Yarın bir gün bi fitne sokarlar bu iki devlet içine bunların Irak gibi gıgı çıkmaz.Bakmayın şimdi İranın atıp tuttuğuna siz.Hepsi Siyonist İsrail ve Şeytan İngiliz oyuncağı oluyor genelde.Zaten İran şu an Rusya nın kuklası.
Kısaca Türk Milleti kıyamete kadar Allahın izniyle görevini ifa eder.O yüzden piyonlar oynamaya devam etsin.Biz yeri geldiğinde millet olarak ortaya çıkarız.

hocam başbakanımız BOP projesi basbakanı iken , ne yorum yapacaz, ne yazacağız... ne yapsak boş anca konusup durururuz. haa fazla konusursak ta işimizden olup içeri miçeri gireriz. ergenekonu var bilmem nesi var var da var..

boşver hocam dünay fani giden gittimiş .. bizi yonetenler abd ye gitmeden karar almıyorlarken...

usare' Alıntı:
Aynı şeyi 1. dünya savaşında da yaptılar biliyorsunuz. Sevrin sebebi kürt devletidir. Petroldür aslında bunların amacı. Ne zaman ortadoğuda petrol biter, o zaman orta doğu durulur. Ama dünyada savaş olduğu sürece hep aynı güçler kazanır. Hemde savaşın iki tarafına da satralar silahları kim ölürse ölsün onlar kazanır. Bu düzende çok değişmez. Aslında biraz daha konuşursak illuminatiye evangelistlere kadar gideriz. Hayırlısı olsun bakalım. Bu bölgeyi ve hatta dünyayı yine türkiye kurtaracaktır. Ama akıllı olursak. Bu gidişle zor.
:+1:
Bence güzel bir analiz, birleştirmek bölmekten daha kolay....

İlluminatiye gidiyor bu iş.Büyük İsrail için uğraşıyorlar.Petrolden ziyade.Zaten istedikleri her yerde adamları var.Tüm fitnenin başı İsrail.İngiliz tohumlarında.

Milli Eğitim Politikamız ve Milli Eğitim Sistemimiz tam manası ile bize özgü olursa, Savunma sanayimiz de tam bağımsız ve ulusal olursa, belki 30 sene sonra falan işler yoluna girer diye düşünüyorum.

Buğday 1 senede
Ağaç 20 senede
Eğitim 100 senede

1923 ten bu yana işler nasıl geçti bir düşünün, tam manası ile sağlıklı günleri biz göremeyiz diye düşünüyorum.

Allah bu millete tekrar savaşın "S" sini göstermez inşallah.

Saygılar

.....................................bi dünya yazdım ve sildim ne gerek var daha beter olalım. yalnız şunu söyeyim iluminate denen şeyin sistemini bi 50 yıl içinde veya 100 yıl içinde işler hale getirirler gibi geliyor bana. bu sistemde de biliyorsunuz ki insanların dini yok. bu da kıyametin kopması için yeterli bi sebep . son peygamber hz. muhammed s.a.v + kuranda kıyametin yaklaşacağı zaman olarak müslümanlara büyük kara toz bulutundan fitne olacağı yazıyor ( ikiz kuleler) yani işin kısası sona geliyoz :) iluminate de büyük olasılık sonun başlangıcı olur . o yüzden zamanınızı böyle abuk subuk düşüncelerle harcamayın. İYİ BİR ŞEKİLDE KULLANIN ZAMANI.
Nokta.

lion26' Alıntı:
İlluminatiye gidiyor bu iş.Büyük İsrail için uğraşıyorlar.Petrolden ziyade.Zaten istedikleri her yerde adamları var.Tüm fitnenin başı İsrail.İngiliz tohumlarında.

Aynen hocam. Arrivals belgesili var tüm arkadaşların izlemesini tavsiye ederim.

Geri