Eski lab için yardım!!!

Kodla Büyü

bilgog0650

Aktif Üye
celeron işlemcili 2.5lik 256(bazıları 512) ramli bilgisayarlara format atıp netsupport veya benzeri bir programı kurmak istiyorum. Win7 görünümlü xp yüklemeyi düşünüyorum. Ama olur mu sizce? bilgisayarları değiştirme şansımız yok.

ankaradan 512lik kasalardan gel bulayım hocam sana. fakat eskşye emek ve yatırım yapmamayı tavsiye ediyorum. o süre içinde kapı kapı gezip fazla bilgisayar var mı deseniz daha iyi özellikli bt sınıfı kurarsınız

haklısın esenordelarthe hocam. Benim de hoşuma gitmiyor eskilerle uğraşmak. Çok fazla zaman yok ve bir şeyler yapmam lazım.

bilgog0650' Alıntı:
bu arada denizli deyim.
yakın bir yerdeyseniz yardım edelim diyecektim ben de

tincercad, code.org, codemonkey, google drive gibi internet tabanlı programların ancak hayali kurulabilir. kodu lab, gimp gibi programlar da söz konusu olmadığına göre. celereon işlemcinin zaten performans düşük scratch anca. tabii bilgisayarlarıın eski olduğu için bir sürü sorun çıkaracağını da hesapla.

var ya hocam ben senin yerinde olsam öyle unplagged code, kesf@ vb btsiz dersler hazırlardım ki (ki bunları hazırlamak inana bana o bilgisayarlara program yüklemekten daha az azman ve emek alacak) ikinci dönem veliler okul yavaş yavaş yatırım yapmaya istekli olurdu

esenordelarthe hocam bunlar halk eğitimin bilgisayarları hiç ilgilenilmemiş bana kurs açmak ister misin diye sordular açabilirim dedim lakin gidip gördüm ki bilgisayarların durumu bu. Asıl sıkıntı da şu deep freeze 6 kurulmuş bilgisayarların geldiği yerde ve şifreleri yok bendeki deep freeze kırıcılar da sadece deep freeze 7 sürümünde işe yarıyormuş. Anlayacağın biraz adam edebilir miyim dedim laboratuvarı. Burada forumda bir şeyler buldum df yi kaldırmak için gittiğimde deneyeceğim olmadı xp win7 editionla formatla çözmeye çalışacağım.

ilgin için teşekkür ederim.

Geri