Durum şu
Derste öğretmen kullanırken bir anda patlamış
garanti kapsamında değil denildi. Doğru mudur?
Derste öğretmen kullanırken bir anda patlamış
cam takıldıktan sonra sorunsuz kullanabildiniz değil mi hocam. biz de öyle yapalım bariArkadaşlar merhaba eski çalıştığım lisede faz1 akıllı tahtaya öğrencinin biri bir şey fırlatınca aynı durum olmuştu. Vestel iki sene öncesinden 1400 tl gibi bir fiyat çıkardı. Ne veli ne de idare bu parayı ödeyemedi. Tahta böylece depoya kaldırıldı. Kaybedecek bir şey olmadığını görünce tahtanın tüm vidalarını söküp camın ölçülerini aldım(146 cm-85,3 cm). Bir kaç camcı ile görüştüm. Bu ölçülerde temperli (ve ayrıca bir şey daha söylediler unuttum ) bir cam yaptırdım. 200 tl civarı bir masrafla ve bir kaç saatlik emekle halloldu.
Arkadaşlar merhaba eski çalıştığım lisede faz1 akıllı tahtaya öğrencinin biri bir şey fırlatınca aynı durum olmuştu. Vestel iki sene öncesinden 1400 tl gibi bir fiyat çıkardı. Ne veli ne de idare bu parayı ödeyemedi. Tahta böylece depoya kaldırıldı. Kaybedecek bir şey olmadığını görünce tahtanın tüm vidalarını söküp camın ölçülerini aldım(146 cm-85,3 cm). Bir kaç camcı ile görüştüm. Bu ölçülerde temperli (ve ayrıca bir şey daha söylediler unuttum ) bir cam yaptırdım. 200 tl civarı bir masrafla ve bir kaç saatlik emekle halloldu.
cam takıldıktan sonra sorunsuz kullanabildiniz değil mi hocam. biz de öyle yapalım bari
Aynen hocam sıkıntı yok.cam takıldıktan sonra sorunsuz kullanabildiniz değil mi hocam. biz de öyle yapalım bari