ET ya hiç bişi yükleyemiyorum ve chrome pasif

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ege
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ege

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar sağ alttan bakıyorum deepfreze time freeze vb . bişi tahtada yüklü değil. aynı özellikte diğer tahtanın örneğin msaüstüne herhangi bişi kopyalayabilirken bu tahtada yapamıyorum.işlem yapmak için admin şifresi istiyorya bunda onuda istemiyor. kapat aç eski hale dönüyor. neyi göremiyorum. neyi kaçırıyorum ?ayrıca mozilla explorer çalışırken chrome tıkladığımda çıt yok. yardım lütfen

Deepfreze yoksa harddisk yazmaya kapalıdır. Başka biri admin şifresi ile girmiş değiştirmiş olabilir. Yönetici oturumuyla açmayı denedin mi? Olmazsa Yeniden imaj yükle hocam.

acaba timefereze yada vb programın saat yanında görünmeme olasılığı olabilirmi?. tesekkürler. dediklerinizi deneyecem

Geçen yeni kurulumunu yaptığım bir tahtada timefreeze saatin yanında gözükmüyordu, programlardan açabildim ancak. deepfreeze varsa o hem orda gözükmeyebilir hem de programların arasında gözükmeyebilir. Ama kopyalama yapmaya çalıştığınızda admin şifresi istemez bu programlar bildiğim kadarıyla

hocam sanırım time freze yüklü. denetim masası kaldır diyorum önce pasif yapmak istiyor. saat yanında olmayınca pasifte yapamadım. nereden silmem gerek acepp:?:(

Geri