Ethernet kartı

Kodla Büyü

dilarayanal

Site Gezgini
Slm İnca 773413 ethernet kartı driverı gerekli xp için ancak kendi siteside dahil hiçbir yerde bulamıyorum. Baktığım tüm sitelerde ya indirme dosyası hasarlı yada içinde sürücü yok ne iştir anlamadım. Teşekkür ederim yardımcı olan olursa şimdiden.

hocam bilgisayarım sağ tık/yönet/aygıt yöneticisinden ethernet kartınızın üzerine sağ tıklayıp özellikler diyerek ayrıntılar kısmından aygıt kopya kimliğini (PCI VEN ile başlayan) buraya yazarsanız yardımcı olabiliriz

Sağolun arkadaşlar meb yasağını kaldırıp başka türlü aradım bir siteden çıktı rapidden indirdim kurdum. Eve gidince bir başkasına yardımı olur diye ben yükleyeceğim indirdiğim dosyayı. Link koyacağım.

dilarayanal arkadaşım bahsi geçen driver şuan bana acil lazım.kendi sitesinde bile bulamadım.(inca 773413) paylaşırsanız sevaba gireceksiniz.

Burada mesajım bulunsun...

Bu arada @memoras hocamın dediği ürün kimliğini google'ye doğrudan yazınca da bulabiliyorsunuz... Geçen devid.info'da bulamadığım iki driverı bu şekilde çözdüm...

hocam geri dönüş yapamadım çünkü denemeye fırsat kalmadı.Sorun kendiliğinden anlam veremediğim bir şekilde çözüldü.ilgilendiğiniz için tekrar teşekkürler.

Geri