etiket yazdırma

Kodla Büyü

bilgisayarcım

Aktif Üye
a4 boyutundan daha küçük, 8er 10arlı etiketler var elimde. wordde bu etiketlere denk gelecek şekilde etiket üstü yazmak istihyorum ama tam ayarlamasını bir türlü yapamadım. ölçüleri bir türlü tutmuyor, etiketin yarısına yazıyor, yarısı dış kağıtta kalıyor?
daha kolay bir yolu var mıdır bu etiketlere normal laser yazıcı ile yazı yazmanın?

sayfa yapısı kenar boşluklarını 0 yap. uydur derse hayır de.
sonra etiketlerinin ölçülerini alıp ona göre wordde şablon oluştur.
denemeyle %100 yaparsın...

ben yapmıştım... bilgisayarlara sayı vermek icin kullanırken

excell i kullan hocam, bizim müdür yardımcısı erzaman öyle çıkartıyor...
tam oturuyor üzerine, ama çıkartırken dikkat et 90 gr A4 seçili iken değil de zarf etiket seçeneği seçili iken çıkar yoksa dram mahvoluyor, :wink:

Internet' Alıntı:
excell i kullan hocam, bizim müdür yardımcısı erzaman öyle çıkartıyor...
tam oturuyor üzerine, ama çıkartırken dikkat et 90 gr A4 seçili iken değil de zarf etiket seçeneği seçili iken çıkar yoksa dram mahvoluyor, :wink:

exceli kullan derken etiket ölçüleri,ni ölçüp worddeki gibi boyutlarımı ayarlayayım

cyln' Alıntı:
sayfa yapısı kenar boşluklarını 0 yap. uydur derse hayır de.
sonra etiketlerinin ölçülerini alıp ona göre wordde şablon oluştur.
denemeyle %100 yaparsın...

ben yapmıştım... bilgisayarlara sayı vermek icin kullanırken
geçtiğimiz sene wordde bu şekilde yaptım ama tam tutturana kadar biraz etiket heba etmiştim. daha kolay yolu varsa diye foruma yazmıştım ya da bir program gibi. yine de çok teşekkürler.

bilgisayarcım hocam ben excelde yapıyorum bu tür işleri. 1 sayfa deneme amaçlı yazdırıp şablonu hazırlıyorum ve seri üretime geçiyorum.
şablonda lazım olan hücreleri belirleyip birleştiriyorum yazı rengi ve kenarlıkları ayarlayıp etiketleri yazdırmaya geçiyorum.

Ekli dosyalar

Geri