ETKİLEŞİMLİ TAHTALAR İLK BAKIŞ

Kodla Büyü

by_quadran

Aktif Üye
Değerli hocalarım okulum bilişim teknolojileri Alan şefiyim bu yıl etkileşimli tahtalar için forma-tör öğretmen görevlendirilmesi yapılmadı ve iş başa düştü. Bu güne kadar bu tahtalara yönelik bir çalışma yapmadım. Şuan tahtaların durumu ciddi anlamda kötü tahtaların düzelmesi için izleyeceğim yol konusunda bana bilgi verir misiniz lütfen.

serdengecti' Alıntı:
faz2 için ademola nickli arkadaşın paylaşımını tavsiye ederim.
Bende aynı durumdayım
Bende ademola hocanın kini kullandım,
Ek olarak deepfreze kurdum..
Faz2 de net yok zaten,
Arıza olursa fatih çağrı merkezine bildiriyoruz..
Atak vb henuz kullanmıyorum..
İlgilenmeyince içim rahat etmiyor, idare ediyoruz

Çok basit hocam. Kendinize içinde tahta imajı bi flaş hazırlayın. Bütün tahtaları baştan yükleyin.difriz tavsiye etmiyorum. Çünkü difriz kurunca chrom hata veriyo ve çalışmıyo. Hocalar eba ders kullanıyolar. Eba dersteki videolar da chromda açılıyo. Virüs sıkıntısı bitmiyo tabi. Şikayet edilen bi tahta olursa tekrar yüklüyorum imajı. Hocaların flaşları temiz değil ki biz ne yapalım

Ben de deepfreeze yükleyince Chrome kullanamıyorum. Onun yerine Firefox'a sertifika yükleyerek problemi çözdüm. Öğretmenler Eba ya Firefox'a giriyorlar.

aransayes' Alıntı:
Ben de deepfreeze yükleyince Chrome kullanamıyorum. Onun yerine Firefox'a sertifika yükleyerek problemi çözdüm. Öğretmenler Eba ya Firefox'a giriyorlar.
Eba dersteki videolar açılıyor mu hocam.

Ben belleklerdeki gizleyen virüs için yazma koruma özelliğini kullanabilecekleri bir pdf hazırladım öğretmenler için. WhatsApp grubumuzda paylaştım. Yapamayan olursa flash belleğini boşaltıp bana getirsin ben yaparım dedim. Tahtalar için 32 gb flash içine imaj akdım. Bellekler için de bu çözümü buldum

btnotlari' Alıntı:
Bence bakmayın değerimiz anlaşilmaz zatende naparlaraa yapsinlar

Hocam haklısınız ama böyle güzel bir eğitim aracından öğrencilerin faydalanamaması beni rahatsız ediyor görevimiz olmasa da kendimi sorumlu hissediyorum. Öğretmen arkadaşlarda sürekli aynı sorunlarla odanın kapısını eskitiyorlar bir şekilde halledeceğiz. Yine kıymet bilmeyecekler biliyorum ama olsun belki bu hizmetimizle öğrencilere bir nebzede olsa faydalı oluruz.

aransayes' Alıntı:

Ben 2-3 yıl kadar DF ve Chrome'u sorunsuzca kullanabilmiştim ancak yaptığım farklı olan şey, Services (Hizmetler) kısmından Google Update'i devre dışı bırakmak olmuştu. Bilginize...

BBNET
Geri