Etkilşm. tahta İmaj yükledikten sonra yapılması gerekenler

Kodla Büyü

yağmur07

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Etkileşimli tahtaya imaj yükleyince ürün kimlikleri hep aynı oluyor. Bu durum sorun çıkartır mı? ve imajı yükledikten sonra yapılması gereken başka ayarlar var mı acaba?

Ürün kimlikleri sorun çıkarmaz ama netsupport programı sorun çıkartabilir. ben onu tamamen kaldırdım ama yeniden sorunu çözmeye çalışıp tekrardan c nin imajını yüklemeyi düşünüyorum. programların güncellemelerini yapabilirsin. özellikle flash player ve adobe reader habire güncelleyecek kendini. programlarda güncelelme ayarlarının da kapatmanı tavsiye ederim. Çünkü öğretmen bişey anlatırken güncelleme çıksa seni çağıracak. ben ekranların tasaruf modundayken belirli bir süre sonra kapanmasını engelledim. bazen ekran kapanınca bilgisayar kapandı sanıyorlar sonra da açık bırakıp gidiyorlar. içerikde ders kitapları eksik ya da geçen senenin ders kitapları çıkabiliyor. ya da bazı ders kitaplarının içi boş olabiliyor. tek tek ders kitapların kontrol etmen zor olur. ben bir bilgisayarda tüm ayarları yapıp o tahtanın imajını alıp diğerlerine de o tahtanın imajını yükledim. 2 günde tüm tahtaları bitirdim. ben windowsu da güncelleştirmiştim (ki en uzunu bu sürüyor, yarım günümü aldı ). Tahataların son güncellemesi 2012ydi bizde.

Bir de öğretmenler zamnbak ve coşku yayınlarının flashlarını takıp kullanıyorlar. onları çalıştırmka için de bir program ya da ek dosya gerekiyor. hazır elin değmişken onu da yüklemeni tavsiye ederim.

Biraz fazla gibi oldu ama dediğim gibi bunu tek bir bilgisayara yapıp imaj alıp ondna yükleme yaparsan i,şin daha da kolaylaşır.

Geri