etkileşimlı tahta internet sorunu.yardım.

Kodla Büyü

marmarali81

Site Gezgini
Bu konuda yeniyim. Bilenlerden yardım bekliyorum.
Sanırım öğrenciler birşeyler yüklüyorlar. Vestel oturumunda internet var gözüküyor ama web sayfalarını açmıyor. Sorun gider dediğimde Port 666 gibi birşeyler yazıyor. Ama Administrator oturumunda web sayfaları da açılıyor. Format atmadan bu sorunu nasıl çözebilirim. Teşekkürler.

Tarayıcıların proxy ayarlarını bir kontrol edin isterseniz. Internet Seçenekleri bağlantı ayarlarında olması lazım.
Yüklü programlara, msconfig ile başlangıçta çalışan programlara bir bakın. Yabancı bir program varsa kaldırın.

engelli sitelere girmek için ultrasurf vb program kullanmışlarsa internet explorer proxy ayarlarında bir ayarı seçili bırakabiliyor. İlgili program açık olmayınca da internete erişim olduğu halde sitelere bağlanamıyor. Bağlantı ayarlarına bir bakın derim.

Teşekkürler arkadaşlar. sorun çözüldü. Araçlar-İnternet seçenekleri-Bağlantılar-Yerel ağ ayarları- Proxy sunucu kısmındaki tiki kaldırın tamamdır.

o noktaya gelemiyoruz ki . yanı expoler açılmıyor akıllı tahta da . ne yapabiliriz

Hocam farklı bir tarayıcı ile deneyin. Farklı bir tarayıcıdan açıp proxy ayarlarına baksanız.

H_M' Alıntı:
Hocam farklı bir tarayıcı ile deneyin. Farklı bir tarayıcıdan açıp proxy ayarlarına baksanız.

hayırlı cumalar .
dediğinizi yapmıştım herşey normal gözüküyor proxy ayarları yani

Geri