Etkileşimli Tahta Şifre Değiştirme???

Kodla Büyü

yağmur07

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar öğrenciler tahtaların şifresini biliyor. Oyun falan yüklüyorlar. Ben de şifreyi değiştirmek istiyorum. Ama kullanıcı hesaplarından değiştirlmiyor. Nasıl değiştiricez? Hem admin şifresini hem de net support şifresini değiştirmek istiyorum?

akıllı tahtalar ilk açıldığında vestel kullanıcısında açılıyor, bu yüzden önce başlat menüsünden kullanıcı değiştir diyerek administrator hesabına geçmelisiniz daha sonra şifre değiştirebilirsiniz.

Hocam tahta açıldığında oturumu kapat-kullanıcı değiştir ekranında şifreyi girin. Admn hesabı açılınca da şifreleri değiştirebilirsiniz.

admin şifresini değiştirmeyi buldum da bu net supportun şifresini nasıl değiştiricez??

Admin ve Vestel kullanıcısına şifre koymanın mantığı yok ki.. Her açılışta şifremi gireceğiz yani..

aradan zaman geçmiş ama maksat ilgilenenler varsa cevap bulsun

Admin şifresini değiştirmek için bilgisayar-yönet- yerel kullanıcı ve gruplar - kullanıcılar- administrator- (sağ tık) özellikler- kullanıcı parolayı değiştiremez işaretini kaldırın. sonra değiştirebilirsiniz. ancak sonra eski haline getirin ki öğrenciler şifreyi öğrenince değiştiremesin.

Geri