Etkileşimli Tahta Arıza Bildirimi

Kodla Büyü

2011bilgisayar

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba okuldaki arızalı tahtalar için arıza kaydı oluşturmak istiyorum.Benden tahtalara ait envanter bilgisi istiyor.Envanter bilgisi ne oluyor tam olarak.Sanırım okuldaki hangi tahtanın arızalı olduğunu bu envanter bilgisiyle belirtiyoruz.OKuldaki kaç numaralı tahta olduğunu gösterir numara gibi birşey.Bu tahtaların neresinde yazıyor.Her tahtada bir kod var normalde ben o numaralar üzerinden olur dedim fakat daha farklı bir numara istiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

Ayrıca patlak led bildirimi yapmak istiyorum.Arıza türünde ona çok yakın seçenek yok.dokunmatik ekran hatası seçeneğini mi seçeyim.Ona göre para ödeniyorya yüklenici firmalara.Son olarak switchlerle ilgili arıza kaydı bırakabiliyor muyuz.Onların tamiri ve değişimiyle de ilgileniyorlar mı yoksa kendi imkanlarımız ile mi yapmalıyız.

Ayrıca patlak led bildirimi yapmak istiyorum.Arıza türünde ona çok yakın seçenek yok.dokunmatik ekran hatası seçeneğini mi seçeyim.Ona göre para ödeniyorya yüklenici firmalara.Son olarak switchlerle ilgili arıza kaydı bırakabiliyor muyuz.Onların tamiri ve değişimiyle de ilgileniyorlar mı yoksa kendi imkanlarımız ile mi yapmalıyız.
ekranda kararma mı var patlak led derken? Onu tamir edemiyorlar. O yüzden arıza kaydı açmaya gerek yok diye düşünüyorum. Altyapı ile ilgili arızalara bakıyorlar ama switch arızası için ne yaparlar bilgim yok. Access point arızası için yenisi yok deyip gidiyorlar. Kısaca yeni cihaz vermelerini beklemeyin derim

Hocam kararma 1 tahtamızda var onunla ilgili seçenek vardı onu oluşturdum.patlak ledden kastım.ledin patladığı kısımda ışık gibi yukarıya dogru beyaz çizgiden kalın alanlar var.Daha önce gelenler led patlak demişlerdi.Önceden 1 ,2 tane tahtamızda varken şimdi nerdeyse okuldaki her tahtada oluştu bu durum.

Hocam kararma 1 tahtamızda var onunla ilgili seçenek vardı onu oluşturdum.patlak ledden kastım.ledin patladığı kısımda ışık gibi yukarıya dogru beyaz çizgiden kalın alanlar var.Daha önce gelenler led patlak demişlerdi.Önceden 1 ,2 tane tahtamızda varken şimdi nerdeyse okuldaki her tahtada oluştu bu durum.
sanki kasıtlı olarak zarar verilmiş gibi ilginç. hocam arıza kaydını oluşturun gelsinler baksınlar yok olmuyor filan derlerse kaydı kapatmalarına müsaade etmeyin. bize arıza çözüldü gibisinden imza attırmaya çalıştılar mesela atmayın öyle bir imza. kayıt açık kalsın.

Geri