etkileşimli tahta bootmgr hatası...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan efsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

efsa

Aktif Üye
tahtaya acronisle imaj yükledim herşey sorunsuz gibi görünse de başlarken bootmgr hatası alıyorum ve hiç bi işlem işe yaramıyor sanırım recovery kısmı da zarar görmüş f8 de gelemiyo harici dvd rom ve win 7 olmadan olmaz mı ki çözüm??? var mı başına böyle bi iş gelen teşekkürler

hocam önce fabrika imajıyla tathataya format at sonra herşeyi tam olan bir tahtanın acronis ile sadece win7 etiketli sürücüsünün imajını al arconis ile imajı at imaj atılacak sürücü olarak sadaca win7 sürücüsünü seç sonrasını biliyon zaten.
sizin işleminizdeki sorun şu pardus + win7 iki işletim sistemi var sistem için ayrılan kısmıda sildiğiniz için bootmsgr dediğiniz hatayı alıyorsunuz.bu tecrübeyle sabit.kolay gelsin

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. İmaj yüklenirken öğrencinin biri gelip fişi çekmiş, yarıda kalmış işlem. Bootable usb ile formatlayıp win7 yükledikten sonra tekrar imaj attım. Yine aynı hatayı verdi. Aynı usb ile "startup recovery" denedim olmadı. Acronis ile "rescue media builder" ile tekrar imajı yükledim yine aynı hatayı verdi. http://www.cozumpark.com/forums/thread/188668.aspx adresinde yazılanları denedim yine olmadı. Gelecek hafta çalışan bir tahtanın Acronis ile hem C hem de D sürücüsünün imajını alıp onu yüklemeyi deneyeceğim. Bakalım işe yarayacak mı. Başka değişik fikri olan var mı?

hakoteknik' Alıntı:
hiren boot cd düzeliyor ile hocam
Hocam dediğiniz gibi hiren boot cd programı ile bootable bir usb hazırladım. Açılışta usbden başlatı da seçtikten sonra karşıma gelen menüden hangi seçeneği seçmem gerekiyor? İlk defa hiren boot cd programını kullanıyorum ve yanlış bir şey yapmak istemiyorum.

Geri