arkadaşlar tahtada hoşgeldiniz yazısından sonra masaüstü gelmiyor?ne yapabilirim?
neler denediniz hocam?syangela' Alıntı:valla ben çok uğraşmıştım. bildiğim bütün yöntemleri denedim olmadı. servisi aradım kasayı değiştirdiler.
hemen yapıyorum hocam.böyle olunca tüm programları tekrar kuracağız değil mi?monat' Alıntı:Hocam usb klavye takıp açılışta f8 ile açarak fabrika ayarlarına döndürün. En kolayı
bu tür programların kullanılmasında bir sakınca var mı etkileşimli tahtada?bilisim_oguz' Alıntı:hocam combofix falan kullanıp virüs taraması yapsak olur mu?
bilisim_oguz' Alıntı:bu programlar elinizde var mı?D'ye yüklememişler!
hocam burada sadece ders içerikleri var.programlar yok.serdar227' Alıntı:bilisim_oguz' Alıntı:bu programlar elinizde var mı?D'ye yüklememişler!
dersicerik.eba.gov.tr de vardı gerekli programlar. 500 mb falan boyutu.. ordan indirebilirsiniz.
bilisim_oguz' Alıntı:hocam burada sadece ders içerikleri var.programlar yok.serdar227' Alıntı:bilisim_oguz' Alıntı:bu programlar elinizde var mı?D'ye yüklememişler!
dersicerik.eba.gov.tr de vardı gerekli programlar. 500 mb falan boyutu.. ordan indirebilirsiniz.