etkileşimli tahta ile akıllı tahtanın farkı?

Kodla Büyü

hatshepsutpoca

Aktif Üye
fatih projesi kapsamında okullara etkileşimli tahta kurulacakmış.sınıflarda bulunan akıllı tahtalar da kaldırılacakmış.peki akıılı tahta ile etkileşimli tahta arasındaki fark neler bilen var mı arkadaşlar?ya da etkileşimli tahta hakkında bilgi verebilecek olan?

etkileşimki tahtanın kendisi bilgisayar entegreli hocam, ayrıyeten bir bilgisayar ve projeksiyon yok, dokunmaktik ayrıca... ve öğremenler şifreyle sisteme giriş yapıp kullanacak ne kadar kullandıklarına dair de ek ödeme yapılacak...

etkileşimli televizyon da deniyor. dokunmatik lcd olacak hocamın dediği gibi bilgisayarı arkasına entegre edilmiş olacak.

çok kullanan öğretmenden elektrik parası istemesinlerde ödemeleri de onların olsun :)

zaten bol bol tatil yapıp yata yata ayda 5-10bin lira kazanıyoruz :P

hatshepsutpoca' Alıntı:
hocam ek ödeme kısmını pek anlayamadım.biraz açar mısınız?

eğitici formatörümüzün bize anlattığına göre önümüzdeki dönemlerde(ne zaman olur bilinmez) performans yönetim sistemi gelecek ve özel sektör gibi çalışmamıza göre aldığımız ek dersler düzenlenecek, ek dersi bu sistemi ne kadar kullandığımızda etkileyecekmiş... değişir değişmez bilmiyorum ama meb in aklında en son böyle bişey vardı.

Geri