Etkileşimli tahta NSS ŞİFRE problemi (ÇÖZÜLDÜ)

Kodla Büyü

adadeniz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Merhaba arkadaşlar
Bugün tahtanın biriyle uğraşmaya başladım.
1- Vestel oturumunun arkaplan resmi değişmiş. Fatih olarak değiştirdim (resmi çift tık açtım ve üzerindeyken sağ tık masaustu arkaplan yap) ancak resim ortalandı. Masaüstüne döşemek istedim. Sağ tık -> Kişisellestir dedim "bilgisayarınızın bazı yetkileri kısıtlanmış" dedi.

2- Admin oturumunda Klasör başlarındaki tiki klasör seçeneklerinden kaldırdım. Vestel oturumunda kısıtlamalardan dolayı klasör seçeneklerini açamadım.

3- 1. ve 2. problemin nedenini NSS aktifliğine bağladım. Bu nedenle NSS deactive yapayım dedim. Şifre istedi. Malum admin şifresini girdim kabul etmedi.

1. ve 2. problemin sebebi NSS mi? Ve Bu NSS şifresi nedir pm atabilir misiniz arkadaşlar?

Re: Etkileşimli tahta NSS ŞİFRE problemi

Bir fikir:
NSS'yi sağ alt köşedeki simgesine sağ tıklayıp etkisizleştirmek gerekiyor.
Eğer kurulu olduğu dizinden açmaya kalkarsanız (Ben NSS şifresini değiştirmek için girmiştim) başka bir parola soruyor ki o parolayı bilen kimseyle henüz karşılaşmadım.

Vestel oturumundayken etkisizlestirme istegini kabul ediyor mu ve bu durumda hangi sifreyi giriyorsunuz?

Admin acilir acilmaz NSS DEAKTİVE yaziyor zaten

Ve dedigim gibi 1 ve 2. Problem NSS den mi kaynaklaniyor?

Vestel oturumunda sağ alt köşedeki kalkan simgesine sağ tıklayın ve Deactivate'yi seçin, admin şifresini girin. Ondan sonra her şey yapabilirsiniz.

Evet, 1 ve 2. sorunlarınız NSS ile ilgili. Deactivate ederseniz sorun kalmaz, bilgisayar kapanıp açıldığında NSS yine etkin olarak açılır.

teşekkürler yarın bi bakayım da ilginc olan dediğiniz gibi sağ altta deaktive isteginde admin sifresini kabul ederken başlat menusunden tıkladıgımızda kabul etmemesi

Yaw şu malum admin şifresini bana özelden atabilir misiniz. Çok lazım oluyor oluyor bi fırsat soramadım kimseye.

okul mail adresini yaz hocam gondereyim...ordan yarın bakarsın

malum şifreyi NSS de girerken Q klavye kullanın arkadaslar.
heryerde F olan klavye NSS deactive kısmında Q ya donusuyor haberiniz olsun.

cyln' Alıntı:
malum şifreyi NSS de girerken Q klavye kullanın arkadaslar.
heryerde F olan klavye NSS deactive kısmında Q ya donusuyor haberiniz olsun.

merhaba hocam netsupport şifresini bulamadım size zahmet gönderebilirmisiniz. pm attım

cyln' Alıntı:
teşekkürler yarın bi bakayım da ilginc olan dediğiniz gibi sağ altta deaktive isteginde admin sifresini kabul ederken başlat menusunden tıkladıgımızda kabul etmemesi
Hocam Deactive yapma kısmının şifresi malum şifre. Başlat menusunden açılan NSS'in Yönetim panelinin şifresi orayı bilsek zaten istediğimiz dosyaya izin verebiliriz diye düşünüyorum. Tüm sorunlarımız çözülür.

tahtalardaki admin şifresini değiştirdim ama nss şifresi duruyor onu nasıl değiştireceğiz öğrenciler şifreyi biliyorlar

bende akşam kursa gidiyorum daha önce verdiğim kurslarda nss protect sorunu yoktu yeni okulda bununla karşılaştım. bunun şifresini bilen bana mesaj atabilir mi? denetim masasına da giriş yok herhalde bu korumadan dolayı olsa gerek. hiçbir program yükleyemiyorum hata veriyor direk. teşekkürler

arkadaşlar sorunu şöyle çözmenizi tavsiye ederim. NSS'yi silin gitsin, ben öyle yaptım. :) :D

NSS'nin deactive şifresi malum şifre zaten herkesin bildiği, yönetim şifresini ise kimse bilmiyor, buna vestel teknik servisleri dahil.

Ancak sitede daha önce bi arkadaş paylaşmıştı NSS programını, bilgisayarda yüklü olanı kaldırıp yerine ordan kurulum yaparsanız yeniden ilk şifre boş çıkıyor ve hem yönetim şifresini hemde deactive şifresini artık kendiniz belirleyebilirsiniz. Böylelikle de istediğiniz yetkileri verir istediklerinizi devre dışı bırakabilirsiniz.

bugun okulda nss şifresini ve admin şifresini malum şifre olarak girdim ama ikiside kabul etmedi başka olabilir mi ki ?

Geri