Etkileşimli Tahta Servis Problemim

Kodla Büyü

zibula

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Herkese iyi çalışmalar. Etkileşimli tahtamızın dokunmatiği arızalı ve 3 aydır yapamadılar. ürünün yenisiyle değiştirmek için gereken süre nedir, nerede yazıyor bilmiyorum.. 2. bir konu tahtaların sürgü kolunu bir kereye mahsus sebebi ne olursa olsun değiştiriyorlar diye forumda yazmışlardı. bunun yazdığı yer nerde bilgilendirirseniz sevinirim.

aynı sorunu bende yaşıyorum. 800 lü numara zaten iptal 4446 585 nolu çağrı merkezini aradğımda okulun adını adımı soyadımı numaramı alıp size dönücez deniyor. 2 kere aradım 1 hafta içinde bugün yada yarın arayıp ses yükseltme hakaret derecesine çıkabilirim

zibula' Alıntı:
Herkese iyi çalışmalar. Etkileşimli tahtamızın dokunmatiği arızalı ve 3 aydır yapamadılar. ürünün yenisiyle değiştirmek için gereken süre nedir, nerede yazıyor bilmiyorum.. 2. bir konu tahtaların sürgü kolunu bir kereye mahsus sebebi ne olursa olsun değiştiriyorlar diye forumda yazmışlardı. bunun yazdığı yer nerde bilgilendirirseniz sevinirim.
Buyrun hocam ayrıntılar...
fatih-etkilesimli-tahta-f279/tutamak-ve-kilit-sorunlari-t119215.html

Gök_Tuğ' Alıntı:
zibula' Alıntı:
Buyrun hocam ayrıntılar...
fatih-etkilesimli-tahta-f279/tutamak-ve-kilit-sorunlari-t119215.html
teşekkür ederim hocam..

Servis çok yavaş gerçekten.. Biz de aynı sorunu yaşıyoruz. Ayrıca bizden sürgü kolları için para aldılar. Ben bu yıl başında bütün sürgü ve kilit arızalarını tespit edip yaptırdım ve 160 tl fatura kestiler.

ancak yaptırdığıma da pişmanım çünkü plastik olmalarından dolayı yine kırıldılar.

Geri