Başka bir tahtanın yedeğini albilisim' Alıntı:bugün bi tahtada da aynı uyarıyı aldım. image kurmuştum geçen hafta öğrenciler bi haftada ne yaptılarsa açılışta bu hatayı vermeye başlamış. usb den kurmaya çalıştım. yedeği d sürücüsüne koymuştum açılışta usb seçip yedeği gösteriyorum yüklemeyi yapıyor ama yeniden başlatınca aynı hatayı veriyor? acaba usb de mi bi sorun var? Ya da d ye attığım yedekte mi bi problem oluştu?
Allah kolaylık versin hocam.bilisim' Alıntı:hocam elimde 2 tane usb var. sistem kurulumu için bootlu. 2 tane de harici harddisk var, yedeklerin olduğu. sağolsun benden önce görev yapan arkadaş tüm tahtalara gerekli programları image alıp kurmuş bunlarla. ben önce d'ye yedeği kopyalayıp bootlu usb'den yükleme yapıyordum. şimdi o yedeği elimdeki hariciden gösterip yapmam gerek. ama klavye için usb çoklayıcı lazım. ben de yok umarım okuldaki bi arkadaşta bulurum. teşekkür ederim aliantep27 hocam.
bilisim' Alıntı:hocam elimde 2 tane usb var. sistem kurulumu için bootlu. 2 tane de harici harddisk var, yedeklerin olduğu. sağolsun benden önce görev yapan arkadaş tüm tahtalara gerekli programları image alıp kurmuş bunlarla. ben önce d'ye yedeği kopyalayıp bootlu usb'den yükleme yapıyordum. şimdi o yedeği elimdeki hariciden gösterip yapmam gerek. ama klavye için usb çoklayıcı lazım. ben de yok umarım okuldaki bi arkadaşta bulurum. teşekkür ederim aliantep27 hocam.
karinca_52' Alıntı:d ye gerek yok zaten hocam .... kurulum c de
BesSTy' Alıntı:Sadece Wİn C olarak görünen kısmı seçtiğimiz zaman Windows yedeğini atıyor.. ayrıca WİNRE ve Pardus ile ilgili bölümler var...
Ben sadece C de Win kurulu olan yeri aldım.. Pardus gitti sanırım çünkü PArdus'a geçiş yaptığımda siuah ekran GRUB diye bir ibare çıkıyor... ORada kalıyor..
Bu konuda bir türlü çözüm bulamadım bende..
Hocam aynı sorunu ben de yaşadım. Girişte F8 e basıp bilgisayarı onar dedim ve düzeldi. Yalnız onarım işlemi biraz geç başlıyo. Ekran dondu falan zannetme..nese1982' Alıntı:mrb arkadaşlar acronis le yedek alırken tahtayı çökerttim ve geri yükleyemedim. bunlarla birlikde cd veriliyormu bilginiz var mı? arkadaş vesteli aramam gerektiğini söylüyor. s,zce?
bende senin gibi yaptım önce pardus gitti.. da sonra winre ve diğerlerinide aldım ama yine pardus yok...cyln' Alıntı:karinca_52' Alıntı:d ye gerek yok zaten hocam .... kurulum c deBesSTy' Alıntı:Sadece Wİn C olarak görünen kısmı seçtiğimiz zaman Windows yedeğini atıyor.. ayrıca WİNRE ve Pardus ile ilgili bölümler var...
Ben sadece C de Win kurulu olan yeri aldım.. Pardus gitti sanırım çünkü PArdus'a geçiş yaptığımda siuah ekran GRUB diye bir ibare çıkıyor... ORada kalıyor..
Bu konuda bir türlü çözüm bulamadım bende..
bu durumda benim imajın 9 GB olması doğal mı?
ve yarın istiyorsanız WinRE ile Pardusu da işaretleyeyim mi yeni imaj icin?
yoksa gerek yok mu?
nese1982' Alıntı:vesteli aradık. hemen gelip yüklediler......hiç uğraşmamak lazım