etkileşimli tahta tanıtım+sunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan btr23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

btr23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okulumuzdaki bazı hocalarımıza Etkileşimli tahtaların kullanımıyla ilgili biraz tanıtım yapmamız istendi. Elinde sunum vb. materyal olan varsa paylaşabilir mi?

btr23' Alıntı:
Arkadaşlar okulumuzdaki bazı hocalarımıza Etkileşimli tahtaların kullanımıyla ilgili biraz tanıtım yapmamız istendi. Elinde sunum vb. materyal olan varsa paylaşabilir mi?
nesini tanıtıcan hocam bilgisayar kullanmayı bilmiyorlar mı :wink:

hocam hepsini birleştirin antropi eba tahtanın açılışı kapanışı falan yeterli bir sunum olur, akıllı tahtanın sunumu derken dosya kopyalama gibi şeyleri sormuyorlardır, derste nasıl kullanabileceklerini soruyorlardır bence

Arkadaşlar zaten temel şeyleri uygulatarak gösterecegiz. Elimde herhangi bir sunu olsa iyi olurdu varmış böyle bir sunu okul müdürümüz dedi. Bende bulabilirsem ne ala bakalım artık :)

vestelin etkileşimli tahta kullanım ve bakımı diye 26 dakikalık bir videosu var onu izletin.

btr23' Alıntı:

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    109.6 KB · Görüntüleme: 327
Geri