Etkileşimli Tahta Tv Kartı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muho271
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

muho271

Site Gezgini
Selam arkadaşlar etkileşimli tahtayı yoğun istek üzerine televizyon gibi kullanmak istiyoruz önerileriniz nelerdir. Bu iş nasıl olabilir sizce

tivibu da etkileşimle tahta neden ve neye dayanarak tv olarak kullanılacak hocam, kimin yoğun isteği?

hocam bize bitane fazla geldi onuda kantine kurdurduk şimdi teneffüslerde tv özelliği kazandırabilirsek çocuklar için iyi olacakmış yönetimin isteği

muho271' Alıntı:
hocam bize bitane fazla geldi onuda kantine kurdurduk şimdi teneffüslerde tv özelliği kazandırabilirsek çocuklar için iyi olacakmış yönetimin isteği

Vallahi hocam ne diyeyim bilemedim. Bunu buraya yazmazdım yerinizde olsam.
Tam bilmiyorum bir tanesinin maliyetini ama binlerce lira olduğu kesin. Sizin benim verdiğimiz vergilerle tenefüste dev ekran televizyon izleyecek demek öğrencilerimiz. Yönetimin isteği çok akla yatkın gerçekten(!)

Sınıflara koyulmasını bile fuzuli bulurken, siz kantine bile istediniz öyle mi? Kaç tane geleceğini okul idaresi bildirdi, okul idaresinin bildirdiği sayıya göre gönderildi diye biliyorum. Yani sizin idare aman fazla mal göz çıkarmaz diyerek fazla istemiş, böyle görgüsüzlükleri devlet dairelerinde çok kişi yapıyor.

Bence her sınıfta bile lüks yani FATİH projesi bu haliyle israf projesi; sizin idare de katmerlemiş israfı.

:?
tableti yere atan müdürden sonra
ikinci vaka etkileşimli tahtadan televizyon. :D

Geri