Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birkaç tahtada usb girişlerinde temassızlık oluyor. Bir tanesinde de pini kırılmış gibi, zorlamışlar galiba. Temassızlık ile ilgili sorun yaşayan oldu mu hocalarım ve bunlar garanti kapsamına giriyor mu, girmiyor diye duymuştum ben.
Bizde de bir tane tahta da bozmuşlardı usb girişini... Servise yolladık önce para istediler.. 800 lira civarı.. Okul parayı veremez dedim geri yollayın modülü dedim.. Aradan 1 saat geçti tekrar aradılar.. Genel merkezde e-posta atmışlar bir defaya mahsus garanti kapsamında modülü değiştireceklerini söylediler.. İyi dedim..
Okul idaresine usb uzatma kablosu alalım dedim.. Gittigidiyorda 0,70 tl ye usb uzatma aldırdım.. 40 adet.. En azından geçici bir çözüm.. USB çoklayıcı düşündük önce ama en ucusuzu 5-6 dolar idi sanırım o pahalıya gelince usb uzatma kablosu 30 cm lik alıp taktım tüm tahtalar... Biraz kablo keşmekeşi oldu yan tarafta ama yine de iyi bir çözüm oldu şimdilik...