Etkileşimli Tahta USB'ler çalışmıyor.

Kodla Büyü

turhan287

Aktif Üye
Etkileşimli tahtanın bir tanesinde 2 USB portunuda tanımıyor. USB klavye ile başlatmaya çalıştım onuda görmüyor. Aygıt yöneticisinde sorunsuz çalıştığı görülüyor hepsini kaldırıp yeniden yükledim fakat açılıştada win açıldığındada görmüyor. vestel garanti kapsamında değişir mi? öğrenciler ödev göstermek için ingilizce dersinde takıp çıkarmış flashları ondan sonra olmuş. ben ne yapabilirim.

benzer sorun bende de var hocam.imaj yükleme önerisinde bulunan hocam usb'de sıkıntı var.imajı da sonuçta usbden yüklüyoruz.

Tahtanın yan tarafındaki Vestel arıza kayıt telefonunu arayın ve arızanızı kaydettirin, kayıt numarasını alın. 3 gün içinde çözüm bulmak zorundalar. Bu gibi arızalara müdahale sizin sorumluluğunuzda değil. Üstelik yetkilide değilsiniz. Kraldan çok kralcı olmaya gerek yok. Bir arkadaşın dediği gibi hele hdd yi falan sökmeye kalkmayın. 5 yıl garanti vermeyi biliyorlar.
Kurulumun ilk zamanlarında usb arızalarında tüm anakartı değiştirip 875 TL ücret çıkarıyordu Vestel. Şimdi ise USB leri değiştiriyorlar.

Arkadaşlar bu forumda kimin bu konudan dolayı yardım etmesini bekliyorsunuz ?

Vestel 5 yıl boyunca teknik destek veriyor. Sonuçda donanımsal bir hata arayım teknik desteği gelsin ücretsiz yapsınlar.

Anakart değişimi artık ücretsiz yapılmaktadır. Elimize tornavida alıpda söküp yapalım tahtayı, bırakın herkes kendi işini yapsın.

BTR olarak, herşeyi üstümüze yapıştırmayalım.

Haziranda tatile çıkarken kayıt bıraktım usbleri kırık 2 tahta için, eylül başında yine, eylül ortasında yine... gelen giden yok hala. Kime şikayet edeceğiz bu vesteli???

hocam çalıştığınız ildeki servisle bağlantıya geçmeyi denediniz mi?Genel merkez biraz daha uzatıyor işi yani bana öyle geldi.

usb ler 1 kereliğine garanti içi işlem görüyor.Eğer gene bozulursa garanti dışına çıkıyor.Bizim okulda 4-5 tane bozulmuştu hepsini garanti içinden yaptırdık.

Geri