Etkileşimli Tahta Virüsleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BesSTy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

BesSTy

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhabalar arkadaşlar,

Tahtalar ile ilgili garip garip sorunlar oluşmaya başladı bu sene, tahtaları geçen sene sonunda elden geçirmiş içinde netsupport protecti barındıran güncel sürüm ile yapılandırmış yedeğini alıp tüm tahtalara dağıtımını yapmıştım.
3 türlü sorun yaşıyoruz..

Bazı hocalarımız Starboard dosyalarını açamıyor onun dışındakileri açabiliyor..
Bazı hocalaramız dosyalarının silindiğini söylüyor (Bu kendi flash belleklerinden kaynaklı)
Bazı tahtalarda da temiz bir flash belleği taktığım zaman tüm dosya ve klasörleri kısayol haline çeviriyor.. Flash'ın temiz olduğuna eminim ki geriye tek seçenek kalıyor o da tahta da virüs ya da trojan var ama Netsupport Protect var iken bu nasıl mümkün oluyor..

32 adet tahta var yeni bir imaj oluşturmayı düşünüyorum.. Ne gibi önlemler almam gerekli sizce .. İlgili konu başlıklarını inceledim ancak hepsine birden çözüm bulamadım...

Yoksa tahtalar için yapabileceğim bir şey mevcut mu .. ?

Tahtalara Flashtan New folder virüsü bulaşmış sanırım, tahtayı sıfırladıktan sonra deepfreze yüklersen biraz daha rahat edersiniz hocam 8)

Malware vb. durumlar geçici çözümler sağlıyor... DeepFreze için lisans sorunu var... Protect'in kendi deepfreeze olayını deneyeceğim bakalım o nasıl olacak..

BesSTy' Alıntı:
Malware vb. durumlar geçici çözümler sağlıyor... DeepFreze için lisans sorunu var... Protect'in kendi deepfreeze olayını deneyeceğim bakalım o nasıl olacak..

Çare oldu mu hocam yada Deep Freze mi kurdunuz?

Hep sıkıntı hep sıkıntı.. Şöyle ayaklarımızı uzatıp oturamayacakmıyız beaa.. :)

bence en sağlamı deepfreze yada benzeri programla dondurma.
ben hepsine yaptım mecburen. yoksa 2 günde hepsine virüs bulaşıyor, engellemenin başka yolunu bulamadım.

Geri