Etkileşimli Tahta Yapılması Gerekenler

Kodla Büyü

serkanholep

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar fatih projesi olan bir lisede ilk defa tahtalarla ilgilenmeye başlayacağım.

Daha önce ilköğretimde çalıştığım için pek ilgilenemedim.

Tecrübeli arkadaşlardan en güvenilir ve kullanışlı tahtaları nasıl yaptıklarını öğrenmek istiyorum

Vestelin sitesinden 24 GB lık windows image sini iddirdim. Elimde 1 TB lık harddisk var.

Önce bir tahtaya o image yi yükleyip, gerekli bütün ayarları (bu ayarlar ne olmalı, netsupport nasıl çalışmalı,yasaklar neler olmalı vs vs )yapıp tekrar image almam mı lazım

Bir de image almadan önce gerekli bütün içerikleri (100 GB deniyor ya) nereden nasıl indirip image ye dahil ederim.

Ve siz nasıl bir uygulama yapıyorrsunuz.

ben de hocamla aynı durumdayım bir bilen arkadaş bizi de bilgilendirirse çok iyi olur

Bilişim öğretmeni değilim,ancak bir idareci olarak akıllı tahtalarla ilgili bir sorunu çözmede yardım bekliyorum.Öğrenciler bellekten müzik vs. yüklüyor bu da sürekli virüsleri barındırıyor.akıllı tahtalara uygun difriz proğramı uygulayan ve çalıştıran varsa ve de hangi proğram olduğunu paylaşırsa memnun olurum.bir difriz proğramı yükledik o işe yaramadı.

hocam guvenlik-araclari-deepfreez-guvenlik-karti-filitre-f104/shadow-defender-full-indirebilirsiniz-t117740.html burda verilen programı deneyebilirsiniz. ayrıca programı kurduktan sonra admin şifresi belirleyebilir böylece malum şifre ile öğrencilerin devre dışı bırakmasını engelleyebilirsiniz. yada fatih projesi başlığında bu sorununuzla ilgili arkadaşların kullandıkları program ve yöntemler mevcut ordan istediğiniz bir yöntem kullanabilirsiniz ama en mantıklısı bana göre usbanahtar yani atak programı ile tahtaları çalıştırmak

Geri