tahtalarımın admin koruması ves.... ile başlayan şifreyle korumalı ..bu da netsupport kurulumu olduğunu gösteriyor sanırım.yani okuduğum bütün yerlerde buna işaret ediyor.Fakat gel gelelim tahtanın sağ alt köşesinde ne netsupport simgesi var ne de program ekle kaldırda netsupport programı var.Bende kurulu değil die düşündüm ve Administrator kullanıcısından oturum açayım dedim.Kullanıcı hesaplarına girdiğimdede sadece vestel standart kullanıcısı görülüyor.Kullanıcı değiştirebilmek için admin kullanıcısınada geçemiyorum.elim kolum bağlı kısacası.Parolayı değiştirmek için ne yapabilirim? yada netsupoortu görünür kılmak için ne yapabilirim?
Tahtanın birine inter filtre kurmuşlar.Bu yüzden hiç bir işlem yaptırmıyor.Deliricem.Tek çarem format atmak sanırım ama onuda şimdiye kadar denemedim.İnter filtre çok önemli değilde benim için ilk paragrafta söylediklerimi bi yapabilsem.Admin kullanıcısını nasıl görünür hale getirebilirim? ve netsupportu? çok acil desteğinizi rica ediyorum
Tahtanın birine inter filtre kurmuşlar.Bu yüzden hiç bir işlem yaptırmıyor.Deliricem.Tek çarem format atmak sanırım ama onuda şimdiye kadar denemedim.İnter filtre çok önemli değilde benim için ilk paragrafta söylediklerimi bi yapabilsem.Admin kullanıcısını nasıl görünür hale getirebilirim? ve netsupportu? çok acil desteğinizi rica ediyorum