Etkileşimli Tahtalar İçin Antivirüs

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan H_M
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

H_M

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar tahtalar için Antivirüs Programı almayı düşünüyoruz. Sizce hangisi alınmalı? Kullanan ve memnun olan-olmayan arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var.

kaspersky 2013 internet security satın aldık, güncelledik, kısayol virüsünü göremedi. avira free 2013 gördü nasıl olduysa.

hocam avira free biçok virüs türünü rahat görüyor lisanslısını düşünemiyorum artık.

avg yi tavsiye ederim.
Daha sonra ayarlardanda çıkarılabilir aygıt taramayı etkinleştirirseniz. Çoğu probleme çözüm olabilir.
Asıl güzel tarafı ücretsiz sürümünden bahsediyor olmam.

zzeytinci' Alıntı:
avg yi tavsiye ederim.
Daha sonra ayarlardanda çıkarılabilir aygıt taramayı etkinleştirirseniz. Çoğu probleme çözüm olabilir.
Asıl güzel tarafı ücretsiz sürümünden bahsediyor olmam.
Teşekkürler yorum için hocam.

mavi85' Alıntı:
kaspersky 2013 internet security satın aldık, güncelledik, kısayol virüsünü göremedi. avira free 2013 gördü nasıl olduysa.
Algılama konusunda şüpheci olmak lazım. Biri algılar siler kullanıcıyı tedirgin etmez, biri zarsız kalıntıyı algılar ama bas bas bağırır buldum buldum diye. Şimdi tam emin olmak için zarlı yazılımın çalışmasına müsaade edip etmediğinden emin olmak lazım. Kaspersky iyidir.

Lisanslı AntiVirüs Yerine KingSoft 2013 ü deneyin. Tahtalar internete bağlı ise mükemmel ötesi... Virüs veritabanını güncelliyor.. Arayüzü basit... ÜCRETSİZ (FREE) USB koruması da aktif. deneyin derim.... Yok musallatmış yok oymuş... buymuş... Her türlü savunması mümkün...

Abiler teşekkür ederim, yükleyeceğimiz herhangi bir virüs programı ile Microsoft essential birlikte çalışsa sıkıntı olur mu.

Hocam Comodo ücretsiz ve iyi ama. Arayüzü, kullanımı sıkıntılı geliyor bana... AVAST FREE kullanıyorum hem ev için hemde okullardaki bilgisayarlarda...

USB Disk Security + Avast iyi çözüm oluyor...

kısayol virüsünü engellemeyen virüs programını tahtaya kurmam.. tam engelleyeni henüz bulamadım zaten :-)

bu kısayol virüsü sorununa son çare olarak ben bütün tahtalara tekrar imaj yükleyip deepfreeze kurdum.. Yorgan gitti kavga bitti :D

Geri