Etkileşimli tahtalar için son sürüm hangi imaji indirmeliyim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ege
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ege

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Okulumuzda win 8 yüklü tahtalar mevcut. forumda saolsun hocalarımız imaj konusunda birçok şey yazmışlar.Yalnız kafam biraz karıştı. hangisi eski hangisi yeni? hangi programla flasha atmalıyım? acronismi kullanmalıyım?
faz2 win 8 yüklü et win 10 a yükseltmek için hangi imajı indirmeliyim ? ve hangi programı kullanıp flasha atmalıyım? benim durumumda olan arkadaşlar varsa kısa ve öz olarak yazabilirlermi? yada adem hocam son bir başlık altında toplayabilirmisiniz?

f7 tuşu ile yüklemeyi başlatabilirmiyim? çok soru sordum ama elimde bir imaj var onunla yükleme yapmaya kalktım (win8) usb yi görmeden kendi içinden kurulum yaptı nasıl oldu onuda tam anlayamadım. win 8 geri yükleme klavuzundaki anlatılanların aynını yaptı. yardımınızı bekliyorum

tabi birde w10 lisans meselesi var?tahatayı win 10 yükselttikten sora lisans konusunda bir sıkıntı çıkarmı?

win 10 yapmadan önce lisansı kopyalama işlemi var..Ademmola hocamızın sunumunu iyi incelerseniz çok faydalı olur..ama benim tavsiyem kesinlikle Pardüs Etap..virüssüz hızlı..kurulum çok kolay..imajı hazır..yeni sürümde chorımum da mevcut..okulunuzda akıllı defter tarzı uygulama kullanan yoksa çok memnun kalırsınız..40 tahtamızı pardüste..ve sıkıntı yaşadığınızda direk anında ulaşabiliyorsunuz..karar sizin.. :+1:

Ben resmi olarak Windows 10 imajı yayınlanmadığı için tahtalara müdahale etmedim. Size de tavsiyem bu yöndedir. Windows 10'u Vestel yayınlayacak dediler ama yayınlamadı henüz ya da benim haberim yok. Ben Vestel'in resmi olarak imaj yayınlamasını bekliyorum.

Geri